Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasvari acuză absenţa lui Istvan Fulop! Semnalul de alarmă tras de mijlocaş, după ce Sepsi a pierdut Cupa: ”Dacă nu vom avea grijă, putem intra în acea horă”

Vasvari acuză absenţa lui Istvan Fulop! Semnalul de alarmă tras de mijlocaş, după ce Sepsi a pierdut Cupa: ”Dacă nu vom avea grijă, putem intra în acea horă”

Cupa României

Comentarii

Dezamăgirea începe să curgă în tabăra lui Sepsi OSK, după finala pierdută în faţa celor de la FCSB, scor 1-0 pentru roş-albaştri. Mijlocaşul lui Sepsi, Gabriel Vasvari, şi-a exprimat nemulţumirea la finalul partidei, acuzând absenţa lui Istvan Fulop, un jucător important pentru formaţia din Sfantu Gheorghe.

”Sunt dezamăgit pentru că a fost o finală şi voiam să câştigăm, să facem un întreg oraş fericit. Ne-a lipsit Istvan Fulop astăzi, un jucător bun, care ne ajută foarte mult. Din păcate, nu ştiu de ce nu a putut juca. Am făcut o obişnuinţă în ultima vreme să luăm <tontogoluri> din astea. Cu siguranţă nu vom retrograda, dar trebuie să fim atenţi, pentru că dacă nu vom avea grijă, putem oricând intra în acea horă”, a declarat la finalul partidei Gabriel Vasvari, mijlocaşul lui Sepsi OSK.

FCSB a câştigat Cupa României, după ce a învins-o în finală pe Sepsi cu 1-0, prin golul lui Dennis Man, şi şi-a asigurat prezenţa în cupele europene. Din sezonul viitor al întrecerilor organizate de UEFA, câştigătoarea Cupei României va juca în Europa League. FCSB va participa în preliminariile competiţiei.

Pandemia de COVID-19 a dat peste cap programul Ligii 1 şi, în ciuda unui sezon modest, mai ales în play-off, FCSB va juca în cupele europene şi în sezonul viitor, chiar dacă în campionat e pe locul cinci. Trofeul cucerit la Ploieşti în conferă formaţiei roş-albastre posibilitatea de a juca în cupele europene, iar cluburile din România vor fi la ultimul acces în Champions League şi Europa League. Din 2021, în afara campioanei, toate echipele din România vor intra în preliminariile Conference League.

FCSB va juca în Europa League!

FCSB nu s-a mai calificat în grupele Europa League de doi ani, iar ca urmare a sezonului prost din Liga 1 a pus accent pe Cupa României, pe care n-a mai câştigat-o din 2015.

Primul tur preliminar va avea loc pe 27 august, iar tragerea la sorţi pentru această fază va fi pe 10 august. Turul 2 va fi pe 17 septembrie, turul 3 pe 24 septembrie, iar play-off-ul pe 1 octombrie. Prima etapă din grupe va avea loc abia pe 22 octombrie. Meciurile se vor disputa tot joia. Având în vedere coeficientul, FCSB va avea parte de un adversar facil. În plus, echipa lui Gigi Becali va fi cap de serie până în grupe. Meciurile din preliminariile Europa League se vor juca întro singură manşă.

La ultima participare în Europa League, FCSB s-a calificat în 16-imile de finală, acolo unde a dat peste Lazio. Italienii i-au scos pe "roş-albaştri" din competiţie, după 5-2 la general. FCSB a bătut cu 1-0 pe Arena Naţională.

 

Afla mai multe despre: sepsi oskfcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare