Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vătăjelu: ”Puteam face mai mult” Anunţă obiectivele oltenilor: ”Să trecem la următorul nivel”

Vătăjelu: ”Puteam face mai mult” Anunţă obiectivele oltenilor: ”Să trecem la următorul nivel”
Comentarii

CFR nu a putut să profite de pasul greşit făcut de FCSB şi a terminat sezonul regulat pe locul doi. Campioana a remizat fără gol la Craiova. Jucătorii s-au luat la întrecere la nimerit bara.

”CFR a aşteptat mai mult, probabil şi prin prisma faptului că au un avantaj faţă de noi în campionatul regulat şi au venit ca să nu piardă. A fost un meci ok din partea noastră, are dreptate mister când spune că am fi putut face mult mai mult, nu am fost la capacitate maximă astăzi. Este momentul să trecem la următorul nivel, adică să câştigăm campionatul, pentru că aşa ar trebui, să ne autoimpunem şi noi o presiune şi să rezistăm. Locul 2 şi locul 3, fiind doi, trei ani la rând nu cred că îi convine nimănui” a explicat fotbalistul Craiovei, Bogdan Vătăjelu, după meci.

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.  Ultimele partidei ale sezonului regulat, Poli Iaşi – FC Hermannstadt şi FC Viitorul – Gaz Metan Mediaş, se vor disputa luni.

Afla mai multe despre: vătăjelu 

viewscnt
Articole similare