Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vecinii l-au văzut în Spania”. Noi detalii despre starea de sănătate a lui Schumacher, menite să-i bucure pe fanii acestuia

”Vecinii l-au văzut în Spania”. Noi detalii despre starea de sănătate a lui Schumacher, menite să-i bucure pe fanii acestuia

Formula 1

Comentarii

Informaţii cum că starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a ameliorat în ultimii ani devin tot mai frecvente. Ultimele veşti despre fostul pilot german sunt de natură să-i extazieze pe fanii săi cei mai înrăiţi.

Vecinii acestuia pilotului german, de lângă vila de la Mallorca, au declarat că l-au văzut pe pilotul de 50 de ani pe terasa casei sale din Spania. ”Vecinii l-au văzut în Spania”, au titrat cei de la www.sudinfo.be.

Conforma informaţiilor scurse în presă, Schumacher a ajuns în Spania la bordul unui elicopter care a aparţinut lui Florentino Perez, preşedintelui lui Real Madrid.

Casa de 30 de milioane de euro are două piscine, o grădina mare, heliport.

Michael Schumacher s-a aflat la Mallorca pentru a celebra împlinirea vârstei de 50 de ani alături de familie.

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Afla mai multe despre: michael schumacherformula 1ferrari 

viewscnt
Articole similare