Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta Astrei a anunţat că vrea la Universitatea Craiova! Tricolorul a făcut anunţul în direct la finala Cupei României: "Să dea Domnul să mă duc acolo"

Vedeta Astrei a anunţat că vrea la Universitatea Craiova! Tricolorul a făcut anunţul în direct la finala Cupei României: "Să dea Domnul să mă duc acolo"
Comentarii

Universitatea Craiova caută fotbalişti pentru următorul sezon, iar oltenii se pot întări cu portarul Astrei, David Lazar, cel care a recunoscut că-şi doreşte să ajungă la echipa antrenată de Marinos Ouzounidis.

David Lazar se află pe lista de transferuri a Universităţii Craiova, alături de alţi trei fotbalişti de la Astra. Clubul de pe "Ion Oblemenco" poate profita de retrogradarea fostei campioane şi să-i ia câteva vedete. 

Universitatea Craiova, transfer de la Astra. David Lazar vrea în Oltenia

Înaintea finalei Cupei României, dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, care a avut loc sâmbătă, portarul David Lazar a oferit o declaraţie prin care şi-a arătat disponibilitatea de a ajunge în Oltenia. 

Fotbalistul, o mai veche ţintă a lui Mihai Rotaru, nu a fost folosit în ultimul act de la Ploieşti, după ce nu s-a recuperat complet după accidentarea suferită. 

Totuşi, el a recunoscut că va fi apt în cel mult două săptămâni, perioadă în care s-ar putea realiza transferul la U Craiova. Astfel, Mirko Pigliacelli ar putea avea un concurent important pe post. 

"Încă sunt jucătorul Astrei şi, dacă o să fie, să dea Domnul să mă duc acolo (n.r. - la Universitatea Craiova) şi vedem după terminarea campionatului. Da, e o echipă care-şi doreşte mereu să câştige trofee şi ar fi un pas înainte. Au fost mai multe oferte, dar vedem după meci. Conducerea a zis că vorbim mai multe după acest meci", a declarat portarul Astrei.  

 

Afla mai multe despre: david lazaruniversitatea craiovaastratransfer david lazar astra 

viewscnt
Articole similare