Experiențe împreună.
You are here:

Vedeta de la FCSB şi-a anunţat PLECAREA înainte de meciul cu Astra! Gigi Becali l-a lăsat: reacţie de ULTIMĂ ORĂ

Vedeta de la FCSB şi-a anunţat PLECAREA înainte de meciul cu Astra! Gigi Becali l-a lăsat: reacţie de ULTIMĂ ORĂgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB se desparte de încă un fotbalist în zilele următoare. După plecarea lui Harlem Gnohere din urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali l-a lăsat şi pe Adrian Popa să se despartă de vicecampioana României, iar "Motoreta" a avut un mesaj, în ultimele sale zile la echipă.

Gigi Becali l-a înştiinţat pe Adi Popa că nu mai are viitor la FCSB. Jucătorul ofensiv este unul dintre cei mai titraţi din lotul lui Bogdan Vintilă. Adi Popa a cucerit cinci trofee cu FCSB, trei titluri (2013, 2014 şi 2015), o Cupă a României, în 2015 şi o Supercupă a României, în 2014. Ajuns la 31 de ani, Adi Popa a ajuns într-un moment crucial al carierei sale. 

Mesajul lui Adi Popa înainte de plecarea de la FCSB

FCSB l-a împrumutat pe Adi Popa la începutul sezonul, o mutare anunţată cu mare fast, mai ales că fotbalistul fusese unul dintre componenţi lotului cu care Laurenţiu Reghecampf a reuşit performanţe la FCSB. 

Totuşi, mutarea nu s-a dovedit a fi cea mai fericită. Adi Popa nu a mai fost om de bază şi a reuşit să joace în doar 19 meciuri, timp în care a marcat trei goluri şi a pasat decisiv de două ori. Inclusiv Gigi Becali i-a adus mai multe critici, în momentul în care jucătorul a decis să-l dea în judecată, întrucât a fost băgat în şomaj tehnic. 

Scos în afara lotului, Adi Popa a fost reintrodus, săptămâna trecută, din cauză că FCSB a avut parte de mai multe accidentări. Totuşi, această mutare nu i-a asigurat şi un viitor la echipa lui Gigi Becali. 

Cu câteva ore înainte de partida dintre Astra şi FCSB, Adi Popa a lămurit problema viitorului său: "AMR 2", a scris "Motoreta" pe Instagram, cu referire la zilele rămas e până la momentul despărţirii de FCSB. 

Ce se întâmplă cu Adi Popa după plecarea de la FCSB

Ultimul sezon al lui Adi Popa, cel de la FCSB, poate cântări decisiv în privinţa viitorului său. Fotbalistul nu a fost în cea mai bună formă, iar acesta va reveni la Reading, club din liga secundă din Anglia.

Contractul lui Adi Popa cu englezii se termină tot pe 30 iunie şi e greu de crezut că lui Adi Popa i se va oferi o prelungire de contract. În perioada petrecută la Reading, Adi Popa a reuşit să joace în doar 17 partidei, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. 

Pe lista plecărilor de la FCSB se mai numără şi Bogdan Planic, Alexandru Stan, Marko Momcilovic. Despre Adi Popa, Gigi Becali a avut o ultimă intervenţie, înainte ca jucătorul să părăsească FCSB

viewscnt
Articole similare
Maradona a murit la 60 de ani. Cum a inceput fotbalul si debutul in nationala Argentinei