Experiențe împreună.
You are here:

Vedeta exclusă de Dan Petrescu de pe lista UEFA. Răsturnare de situaţie la CFR Cluj

Vedeta exclusă de Dan Petrescu de pe lista UEFA. Răsturnare de situaţie la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Una dintre vedetele echipei a fost exclusă de Dan Petrescu de pe lista pe care CFR Cluj a trimis-o la UEFA.

Apele s-au mai liniştit la CFR Cluj, după tot scandalul provocat de conducere pentru a-l îndepărta pe Marius Şumudică.

Totuşi, acel scandal continuă să aibă urmări. O vedetă de la CFR Cluj a fost exclusă de pe lista trimisă la UEFA, pentru meciurile din grupele Conference League.

Vedeta CFR-ului care a fost exclusă de pe lista pentru grupele Conference League

Campioana României debutează în noua competiţie UEFA joi, de la 22:00, cu Jablonec, în deplasare. CFR Cluj a trimis lista cu jucătorii pe care îi va folosi în grupele Conference League imediat după ce Marius Şumudică a fost schimbat.

Drept urmare, Alex Chipciu, jucător pe care Dan Petrescu nu l-a mai dorit iniţial, n-a fost inclus pe lista UEFA. De asemenea, el fusese scos şi pe lista de jucători pentru Liga 1.

Ulterior, mijlocaşul de 32 de ani s-a împăcat cu Dan Petrescu, dar urmările acelui scandal încă se văd. Şefii lui CFR Cluj au apelat la un artificiu pentru a-l reintroduce pe Alex Chipciu pe lista pentru Liga 1.

Concret, jucătorul şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj şi apoi a semnat o nouă înţelegere, pe acelaşi salariu. Regulamentul FRF spune că lista jucătorilor pentru Liga 1 nu poate fi modificată până în iarnă, dar pot fi înregistraţi jucători transferaţi.

Drept urmare, CFR Cluj a fost nevoită să-l înregistreze pe Alex Chipciu ca pe un jucător nou venit, pentru a-l putea folosi în campionat. Cel puţin până în iarnă.

Însă mijlocaşul de 32 de ani n-a avut la fel de mult noroc şi cu lista UEFA. Scos în primă fază de pe lista jucătorilor pe care CFR îi va folosi în grupele Conference League, el n-a mai fost introdus ulterior.

Aşadar, Alex Chipciu nu va avea drept de joc pentru CFR Cluj în grupele Conference League, deşi este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din Liga 1 şi are unul dintre cele mai mari salarii de la clubul din Gruia. 

Lotul final al lui CFR Cluj pentru grupele Conference League:

  • Portari: Figueiredo, Bălgrădean, Otto Hindrich
  • Fundaşi: Burcă, Manea, Graovac, Ciobotariu, Susic, Bouhenna, Camora, Cestor, Florin Ştefan, Raul Haiduc
  • Mijlocaşi: Jonathan Rodriguez, Sigurjonsson, Deac, Culio, Bismark Boateng, Petrila, Bordeianu, Mihai Gîdea, Alin Fica
  • Atacanţi: Păun, Omrani, Costache, Debeljuh, Alibec

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat