Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedetă la EURO 2020, Chiellini a rămas liber de contract. Lovitură de teatru pe piaţa transferurilor

Vedetă la EURO 2020, Chiellini a rămas liber de contract. Lovitură de teatru pe piaţa transferurilorgalerie foto

Juventus

Comentarii

Proaspăt campion european, Giorgio Chiellini rămâne liber de contract la finalul acestei zile. Fundaşul în vârstă de 36 de ani şi-a terminat contractul cu Juventus şi, în momentul de faţă, nu are nicio propunere.

Giorgio Chiellini s-a transferat la Juventus Torino în vara lui 2005, când a fost cumpărat de la Fiorentina pentru 7,7 milioane de euro. La 16 ani distanţă, Giorgio Chiellini este o legendă a lui Juventus Torino şi a fotbalui italian.

Pe 14 august va împlini 37 de ani, dar, în ciuda vârstei, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Italiei la EURO 2020, trofeu pe care l-a şi câştigat. Cu toate acestea, Giorgio Chiellini rămâne astăzi liber de contract, deoarece nu a primit nicio propunere.

Giorgio Chiellini rămâne liber de contract. Juventus nu i-a făcut nicio ofertă

Contractul lui Giorgio Chiellini cu Juventus Torino expiră la finalul zilei de joi. Interesant este că fosta campioană a Italiei nu i-a făcut până acum nicio propunere de prelungire. Davide Lippi, impresarul lui Chiellini, spune că el şi legendarul fundaş aşteaptă să vadă dacă Juventus va lua vreo decizie în acest sens:

”Mai întâi trebuie să facă o ofertă. Dar astăzi ea nu există. Aşteptăm ca Juventus să ne spună când ne putem aşeza să vorbim. A fost un simbol al lui Juventus şi aşteptăm un club. În momentul de faţă, este singurul jucător al naţionalei Italiei care este liber de contract”, a spus Davide Lippi, citat de Marca.

În sezonul trecut, Chiellini a avut doar 21 de apariţii pentru Juventus Torino, în toate competiţiile. În plus, pe 14 august va împlini 37 de ani. Par argumentele pentru care şefii lui Juventus nu i-au făcut până acum  o propunere pentru prelungirea contractului.

Drept urmare, Giorgio Chiellini a fost lăsat să aştepte până a rămas liber de contract. Situaţia s-ar putea schimba după ce fundaşul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Italiei la EURO 2020. În cazul în care nu va primi o ofertă, Davide Lippi susţine că Giorgio Chiellini nu are de gând să se retragă şi vrea să-şi găsească o altă echipă:

”Ceea ce a relizat el după ce şi-a rupt ligamentul încrucişat este incredibil. Ceea ce îl alimentează este pasiunea şi am văzut şi la Campionatul European că pasiunea continuă să fie foarte puternică”, a mai spus Davide Lippi, impresarul lui Chiellini.

Se pare că obiectivul lui Giorgio Chiellini este să continue să joace la un nivel ridicat, cu speranţa că va prinde şi Cupa Mondială Qatar 2022.

Afla mai multe despre: giorgio chiellini 

viewscnt
Articole similare