Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta oaspeţilor, Markus Rosenberg laudă prestaţia tactică a echipei sale: "Nu a jucat CFR prost, am jucat noi bine!"

Vedeta oaspeţilor, Markus Rosenberg laudă prestaţia tactică a echipei sale: "Nu a jucat CFR prost, am jucat noi bine!"

CFR Cluj

Comentarii

Experimentatul atacant suedez, Markus Rosenberg şi-a lăudat echipa la finalul partidei tur de la Cluj, pe care Malmo a câştigat-o cu 1-0, în direct la Telekom Sport 1.

Fostul atacant de la Ajax, Werder Bremen şi West Bromwich Albion crede că echipa sa a excelat din punct de vedere tactic în prima mansă a dublei cu CFR: "Am făcut un meci bun din punct de vedere tactic, în special pentru că am stiut să ne apăram şi fără minge. Am marcat şi cred că spre final, am avut inclusiv o posesie mai bună. Nu cred că CFR a jucat prost, mai degrabă noi am jucat bine. Am avut ocazii pe contraatac, ne-am apărat exact şi am obţinut un rezultat foarte bun!" a spus Rosenberg la microfonul Telekom Sport.

Fotbalistul cu 33 de prezenţe în reprezentativa Suediei a recunoscut că greşeala lui Arlauskis a contat în economia partidei, dar a remarcat şi intervenţiile lituanianului din partae a doua a meciului: "Da, am avut putin noroc la golul marcat, însa portarul lor a avut şi câteva interventii foarte bune în această seară!"

Ajuns la 35 de ani, Markus Rosenberg a fost încântat că temperatura de la ora meciului a fost una excelentă: "CFR a avut câteva şanse de gol, însă pentru noi conteaza că ne-am îndeplinit obiectivul şi am câstigat în deplasare. A fost bine că nu a fost atât de cald la Cluj, ne aşteptam să fie. Cred că vremea a fost foarte bună pentru fotbal şi a ajutat ambele formaţii" a încheiat Markus, în direct la Telekom Sport.

Manşa retur dintre Malmo şi CFR Cluj va avea loc la 1 august, de la ora 20.00, la Malmo.
 

Afla mai multe despre: cfr clujmalmorosenbergdeclaratii 

viewscnt
Articole similare