Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedetele de la FCSB şi-au schimbat atitudinea faţă de Edi Iordănescu. Şocul resimţit în lot după ce "n-au fost obişnuiţi" | EXCLUSIV

Vedetele de la FCSB şi-au schimbat atitudinea faţă de Edi Iordănescu. Şocul resimţit în lot după ce "n-au fost obişnuiţi" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu a tras câteva concluzii despre fotbaliştii de la FCSB, la două luni de când a preluat echipa. El a observat o schimbare în atitudinea jucătorilor din lot, care, iniţial, au fost surprinşi de noua strategie de la nivelul băncii tehnice, cu care finanţatorul Gigi Becali a fost de acord.

Strategia de la FCSB s-a schimbat în startul campionatului, odată cu plecarea lui Dinu Todoran şi venirea lui Edi Iordănescu. Gigi Becali a făcut un pas în spate şi l-a lăsat pe noul antrenor să ia toate deciziile. Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Iordănescu jr. a vorbit despre predecesorii săi: "Pentru el (n.r. - Dinu Todoran) a fost o provocare imensă, dar nici timpul nu l-a ajutat, că n-a avut timp foarte mult la dispoziţie. În ce îl priveşte pe Toni Petrea a făcut lucruri foarte bune în sezonul trecut. Până în ultima parte a campionatului s-a bătut pentru titlu", a spus principalul echipei din Berceni. 

Luaţi prin surprindere iniţial, fotbaliştii de la FCSB şi-au schimbat atitudinea. Ce a dezvăluit Edi Iordănescu

Actualul antrenor de la FCSB a făcut o analiză a jucătorilor şi, în urma unei comparaţii, a recunoscut că sunt anumite "lucruri cu care n-au fost obişnuiţi". De asemenea, a observat o schimbare în privinţa lotului.

"(n.r. - Ai simţit o uşoară crispare din partea jucătorilor că au antrenor adevărat?) Da, am simţit aşa, am simţit că au preluat-o ca pe un şoc, sunt lucruri noi, lucruri cu care n-au fost obişnuiţi. Am simţit că sunt extrem de implicaţi în procesul de pregătire şi lucrul ăsta l-au văzut toţi cei din jurul echipei şi am primit mesaje în sensul ăsta. Oamenii mi-au spus că îi văd extrem de implicaţi, de conectaţi. Prin muncă asimilezi, dar am simţit în acelaşi timp că se simt responsabili şi datori în faţa mea, ceea ce nu este cazul. Datori.... Până la urmă discutăm despre normalitate, eu încerc să-i ajut, să-i fac să vădă fotbalul macro şi nu micro. Să înţeleagă că reprezentăm un club extrem de titrat cu foarte mulţi suporteri în continuare", a mai spus Edi Iordănescu pentru Telekom Sport. 

Fiul fostului selecţioner a recunoscut că nu se consideră un magician şi că are nevoie de timp, dar jucătorii de la FCSB îi oferă satisfacţie: "Am anticipat (n.r. - presiunea), dar nu credeam că se prelungeşte asta atât de mult. Îi văd la jocuri, îi văd la antrenamente mult mai degajaţi, mult mai eficienţi, mai practici, parcă la jocuri intervine această responsabilitate majoră, dar e o chestiune de timp. Se va evapora încet, încet (n.r. - presiunea), pentru că se vor obişnui cu mine, cu stilul meu, cu rolul meu şi modul prin care eu şi staff-ul antrenăm. În continuare spun că am pe mână jucători foarte talentaţi, care trebuie să confirme toată încrederea pe care conducerea, patronul (n.r. - Gigi Becali), MM, eu, toţi cei din jur le-o oferim. Trebuie să confirme că noi avem dreptate şi credem în ei aproape necondiţionat", a adăugat principalul FCSB-ului. 

Gigi Becali nu a fost izolat la FCSB, iar Edi Iordănescu a oferit ultimele detalii despre cum decurge colaborarea cu omul de afaceri. 

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedi iordanescu fcsbedward iordanescu fcsbatitudine fotbalisti fcsb edi iordanescufcsb liga 1 

viewscnt
Articole similare