Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedetele din sport şi showbiz s-au îmbrăcat în galben pentru Naţionala de Fotbal a României. "Hai România!"

Vedetele din sport şi showbiz s-au îmbrăcat în galben pentru Naţionala de Fotbal a României. "Hai România!"
Comentarii

Cele mai în vogă vedete ale momentului fac galerie super specială pentru meciul României cu Ungaria. S-au îmbrăcat în galben şi le-au transmis jucătorilor mesaje de încurajare

Mihai Chitu, câştigătorul concursului Vocea României, Sorana Darclee Mohamad, Adina Buzatu, actriţele Doiniţa Oancea, Claudia Motea, Eniko Georgescu, trupa Olly de Quartz, Alexandra Stănescu-Miss World România, sportivii Mihai Paul şi Monica Iagăr, pictorul Drago ş Bojin, Monica Giurea, Clara Ilie, Georgiana Marin (Rowe), Carmen Tenescu şi mulţii alţii au făcut super galerie echipei naţionale de fotbal a României.

Cu câteva ore înaintea disputării meciului tricolorilor de la Budapesta din preliminariile Euro 2016, vedetele au fost prezente la inaugurarea oficială a Centrului de Estetică şi Remodelare Corporală Hipocrat din Pantelimon.

Pentru că ziua de 4 septembrie va rămâne în amintirea noastră atât pentru deschiderea oficială a centrului de frumuseţe Hipocrat dar mai ales pentru meciul Ungaria - România, personalităţile publice au hotărât să facă o paralelă între aceste două evenimente importante.

Astfel, ele au venit îmbrăcate în galben, în ţinute puse la dispoziţie de U S Polo Assn şi Cacharel şi le-au transmis jucătorilor lui Anghel Iordănescu mesaje de încurajare. Dar surpriza cea mai mare a fost pregătită de arhitectul-pictor Laurenţiu Paicu, artistul pictând special pentru evenimentul Hipocrat un tablou în culorile naţionale ale României, la care a adăugat un fotbalist cu o cruciuliţă, dedicată special ui Anghel Iordănescu.

"A fost un eveniment foarte frumos, în care ne-am bucurat să descoperim tratamentele inovatoare pentru frumseţea corporală şi facială dar ne-am şi distrat foarte mult încurajând echipa naţională de fotbal a României. Sperăm să învingă cu cel puţin două goluri diferenţă", a arătat Sorana, fostă componentă a trupei ASIA.

viewscnt
Articole similare