Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets. Echilibru în NHL

Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets. Echilibru în NHL

Ponturi pariuri

Comentarii

Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets. Cele două semifinale din NHL sunt foarte echilibrate, niciuna dintre echipe nereuşind să ia avans spre ultimul act din cea mai puternică competiţie de hochei din lume.

Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets

Cavalerii din Las Vegas au avut un parcurs excelent în play-off-ul din NHL, reuşind să surprindă pe toată lumea cu rezultatele impresionante. În optimile de finală, nu le-au dat nicio şansă celor de la Los Angeles Kings, trecând mai departe după o victorie clară, 4-0 la general. Au urmat rechinii din San Jose, pe care i-au învins puţin mai greu, dar tot fără mari emoţii, scor general 4-2. Acum sunt la un pas de o performanţă istorică, având deja 2-1 in duelul cu Winnipeg Jets.

De partea cealaltă, Winnipeg Jets a câştigat cu 4-1 în optimile de finală cu Minnesota Wild, însă această victorie era de aşteptat având în vedere faptul că Jets era favorită, terminând sezonul regulat pe doi, în timp ce Minessota a terminat pe patru. Surpriza imensă a fost produsă în sferturi, unde a eliminat Nashville Predators, favoriţii la trofeu, scor 4-3, după şapte meciuri foarte echilibrate. Acum se vede faptul că cei de la Jets au jucat mai multe meciuri şi în duelurile din semifinale parca adversarii sunt mai proaspeţi.

Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets

Semifinala a început cu Winnipeg Jets în avantaj, reuşind să se impună în prima partidă cu 4-2. După aceea, cavalerii din Vegas şi-au revenit şi au reuşit să egaleze situaţia, impunându-se în jocul doi cu 3-1. În ultimul meci disputat, Vegas Golfen Knights s-a impus cu 4-2, iar acum are prima şansă să ducă meciul la 3-1. Având în vedere forma cavalerilor, suntem de părere că vor reuşi să îşi adjudece şi meciul patru din această semifinală.

Promostic: Vegas Golden Knights @ 2.20

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurihocheinhl 

viewscnt
Articole similare