Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Venezuela nu e Betis! Lionel Messi, invizibil la revenirea în echipa naţională. ”Pumele” au fost învinse clar

Venezuela nu e Betis! Lionel Messi, invizibil la revenirea în echipa naţională. ”Pumele” au fost învinse clar
Comentarii

Venezuela a câştigat partida cu reprezentativa Argentiniei, scor 3-1. Rondon, Murillo şi Martinez au marcat golurile unei victorii în care Lionel Messi a părut obosit. A fost primul meci pentru superstarul catalanilor după Cupa Mondială din Rusia în tricoul ”pumelor”

După hattrick-ul de senzaţie reuşit în partida cu Betis, Messi a fost dat dispărut în Argentina - Venezuela (1-3). Rafael Dudamel, selecţionerul venezuelean a organizat o excelentă formulă de joc şi nu a dat nicio şansă naţionalei pregătite de Lionel Scaloni.

Cu Messi titular lângă Lautaro Martinez şi Gonzalo Martinez, selecţionata ”pumelor” a fost condusă la pauză cu scorul de 2-0. Salomon Rondon şi Jeison Murillo au marcat primele două goluri ale meciului în minutele 6 şi 44. La 15 minute de la reluare, Lo Celso l-a servit pe Lautaro Martinez care a redus din handicap, dar cu un sfert de oră înainte de final, Martinez a transformat o lovitură de la unsprezece metri şi a stabilit scorul final al partidei.

Argentina a avut posesia în acest meci, dar a şutat de mai puţine ori pe spaţiul porţii decât reprezentativa lui Dudamel. Messi a evoluat pe toată durata partidei, dar stafful argentinienilor a anunţat la finalul jocului că starul Barcelonei nu va evolua contra naţionalei Marocului, în următorul test al ”pumelor”. Messi a suferit o accidentare confirmată şi de FC Barcelona.

Echipele de start

1 Argentina: Armani - Mercado, Foyth, Martinez - Montiel, Paredes, Lo Celso, Tagliafico - G.Martinez, L. Messi, L. Martinez

3 Venezuela: Farinez - Hermandez, Osorio, Villanueva, Rosales - Herrera, Rincon, Moreno - Machis, Rondon, Murillo

Rezumatul meciului

Afla mai multe despre: argentinalionel messi 

viewscnt
Articole similare