Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Venus o ridică în slăvi pe Halep. "De fiecare dată învăţ. Aşa privesc lucrurile" De ce zâmbeşte la Miami chiar şi când pierde puncte

Venus o ridică în slăvi pe Halep. "De fiecare dată învăţ. Aşa privesc lucrurile" De ce zâmbeşte la Miami chiar şi când pierde puncte

Simona Halep

Comentarii

Venus Williams o laudă pe Halep de câte ori are ocazia. La fel se întâmplă şi înaintea meciului din turul 4 de la Miami.

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS LIVE

Venus Williams nu a mai învins-o pe Halep de aproape şase, dar nu îi poartă pică, din contră, foloseşte fiecare ocazie pentru a-i lăuda jocul. 

"Ea întotdeauna joacă fără cusur în faţa mea, aşa că trebuie să fiu gata pentru acest lucru. Fiecare meci împotriva este o ocazie pentru mine să învăţ şi să ajung să joc mai bine. Aşa privesc meciul acesta", a declarat Venus Williams.

Williams a fost extrem de misterioasă atunci când a fost întrebată cum de a zâmbit atât de mult în timpul meciurilor jucate la Miami. 

"Ştiu că nu zâmbesc niciodată pe teren, iar săptămâna aceasta am zâmbit mult. Sunt multe motive pentru care să zâmbesc. Asta e tot ce pot să spun... Mereu mă distrez pe teren, dar niciodată nu am zâmbit atât de mult, chiar şi după anumite puncte pierdute", a declarat Venus. 

Venus Williams şi Simona Halep sunt la egalitate, scor 3-3, la întâlnirile directe, însă românca a câştigat clar ultimele trei confruntări.

Simona Halep s-a impus în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2.

Ultima lor partidă a avut loc în turul al treilea al AusOpen, din acest an, când Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

Pentru a ajunge în optimi la Miami Open, Simona Halep le-a eliminat pe Taylor Townsend (96 WTA), în turul 2, şi Polona Hercog (93 WTA), în turul 3. Dacă partida cu Taylor Townsend a fost tranşată uşor de Halep, scor 6-1, 6-3, meciul cu Hercog a fost unul de mare luptă şi a întrebuinţat-o serios pe Simona. Aceasta s-a impus în trei seturi, scor 5-7, 7-6, 6-2, după un meci care a durat două ore şi 50 de minute.

Calificarea în optimi este recompensată la Miami Open cu un premiu de 91.205 doalri şi cu 120 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: halepvenus williamsmiami 

viewscnt
Articole similare