Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verde la Jackpot-uri pe Lucky Six şi Lucky X. Plus 125 de extregeri în plus, zilnic!

Verde la Jackpot-uri pe Lucky Six şi Lucky X. Plus 125 de extregeri în plus, zilnic!galerie foto

Diverse

Comentarii

O bucurie nu vine niciodată singură. La fel e şi cu ocaziile şi cu trenurile. Când le ai, le iei din plin. Şi nu zicem asta de amorul scrisului, ci de al câştigului.

Acum poţi să iei mai des şi mai mult la Lucky X şi Lucky Six pe fortuna.ro. Cel mai mult. Dacă ai un cont pe fortuna.ro, intri acum în joc şi eşti automat calificat la jackpot.

Tu joci şi când cade, cade. Şi te loveşte crunt. În fiecare zi, ai 125 de runde în plus. De extrageri, da. La fiecare trei minute şi jumătate, pac-extragerea şi câştigul vine la tine. Iar la fiecare pariu pe cele 6 numere – ale tale sau aleator – te poţi trezi cu un mare jackpot în cont. Şi vorbim de jackpot-urile alea care te fac om pe viaţă.

Sunt două tipuri de jackpot-uri (Zilnic şi Fortuna pe numele lor complete), ambele la vedere, ca să ştii dinainte cât poţi să câştigi şi ce planuri de cumpărături sau vacanţă îţi faci. Şi mai mult, dacă intuieşti numerele care pică pe steluţă, îţi dublezi sau îţi chiar triplezi câştigul. Cum să spunem asta noi mai bine, ca să înţelegi cât de aproape eşti de fericire?

Practic eşti singur cu poarta de 7 metri goală în faţa ochilor. Şanse mici să ratezi un premiu acum la Lucky Six sau Lucky X pe fortuna.ro.

 

Afla mai multe despre: jackpotlucky sixlucky x 

viewscnt
Articole similare