Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict clar al lui Balaj. Golul doi al FCSB nu trebuia acordat: "A fluierat, a oprit jocul. Decizia trebuia să fie lovitură de pedeapsă" | EXCLUSIV

Verdict clar al lui Balaj. Golul doi al FCSB nu trebuia acordat: "A fluierat, a oprit jocul. Decizia trebuia să fie lovitură de pedeapsă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Cristi Balaj, expertul Telekom Sport în arbitraj, a spus că golul doi al FCSB nu trebuia acordat pentru că arbitrul a apucat să fluiere înainte ca mingea să intre în poartă, după ce balonul l-a atins pe mână pe Tofan. Centralul Andrei Antonie a vrut să acorde penalty pentru FCSB şi a lăsat golul după ce mingea a intrat în poartă.

Verdict clar al lui Balaj. Golul doi al FCSB nu trebuia acordat: "A fluierat, a oprit jocul. Decizia trebuia să fie lovitură de pedeapsă"

Contactat de Telekom Sport, Cristi Balaj a comentat faza golului doi al FCSB, fază în care Andrei Antonie a fluierat înainte ca mingea să intre în poartă, după ce balonul l-a lovit în mână pe Tofan. Experul Telekom Sport susţine că golul nu trebuia acordat, deoarece Antonie a fluierat înainte ca mingea să treacă de linia porţii.

"Ai oprit jocul înainte ca mingea să intre în poartă. Nicidecum nu poţi să acorzi gol. Decizia trebuia să fie lovitură de pedeapsă şi cartonaş galben. Loviturile de pedeapsă se pot rata, motiv pentru care arbitri trebuie să fie atenţi. Să vadă unde se îndreaptă mingea lovită cu mâna, dacă intră în poartă. Dacă a fluierat înainte să treacă mingea de linia porţii, atunci a oprit jocul. Trebuia să dea lovitura de pedeapsă", a spus Cristi Balaj, la Telekom Sport.

Balaj a spus că, la faza din minutul 5, când a Andrei Antonie a dictat un fault în atac la intervenţia tuşierului, deşi iniţial a vrut să dicteze penalty pentru FCSB, centralul a avut noroc cu colegul său de brigadă: "A avut noroc cu tuşierul pentru că decizia corectă e fault în atac", a mai spus Balaj.

FCSB - FC Argeş 2-1, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, la Buzău, cu scorul de 2-1, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Au marcat: Oct. Popescu ’68, V. Gheorghe ‘71 / Raynov ‘62

FCSB: Vlad – Haruţ (Creţu ’60), Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Tănase (Dumiter ‘90+1) – Budescu (V. Gheorghe ’60), Keşeru (Şut ’87), I. Stoica (Oct. Popescu ’60). Antrenor: Edward Iordănescu

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, Muşat (Viana ’79) – Meza Colli, Raynov – Işfan , I. Şerban, Latovlevici – Fatai (Dumitraşcu ’79). Antrenor: Andrei Prepeliţă

Cartonaşe galbene: Oaidă ’33 / Meza Colli ’66, Latovlevici ’82, Raynov ’90, Şerban ‘90+1

Arbitri: Andrei Antonie - Bogdan Gheorghe, Bucsi Imre-Laszlo - Adrian Cojocaru

Observator: Sorin Boca

Afla mai multe despre: cristi balajgolfcsbpenaltyandrei antonie 

viewscnt
Articole similare