Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict crunt în privinţa lui Florin Andone! Galatasaray a anunţat cât de gravă e accidentarea atacantului român

Verdict crunt în privinţa lui Florin Andone! Galatasaray a anunţat cât de gravă e accidentarea atacantului romângalerie foto

Stranieri

Comentarii

Atacantul lui Galatasaray, Florin Andone (27 de ani), a aflat verdictul în privinţa accidentării suferite în meciul de duminică seară, în faţa celor de la Rizespor.

Galatasaray a anunţat verdictul în cazul lui Florin Andone

Internaţionalul român a fost lovit de ghinion în weekend, atunci când portarul lui Rizespor, Cetin, a aterizat cu corpul pe piciorul său. Luni, Galatasaray a anunţat verdictul în privinţa lui Florin Andone.

„În urma examenelor efecuate de Bogdan Andone, a fost depistată o leziune a ligamentului lateral interior şi o rupere parţială a ligamentului încrucişat anterior. Detalii despre tratament vor fi dezvăluite după consultarea cu Brighton, echipă de care jucătorul aparţine.

Operaţia lui Fernando Muslera, ale cărui fracturi de tibie şi peroneu sunt diagnosticate deja, va avea loc mâine dimineaţă”, se arată în comunicatul oficial al turcilor.

Este a doua accidentare gravă suferită de Florin Andone, după ce în urmă cu câteva luni suferise o ruptură a ligamentului colateral intern, fiind afectat parţial şi ligamentul încrucişat anterior la genunchiul drept. 

Duminică seara, Florin Andone a rezistat în teren doar 22 de minute, în meciul în care Galatasaray a pierdut cu 2-0 în deplasarea cu Rizespor. 

Afla mai multe despre: florin andoneflorin andone accidentare 

viewscnt
Articole similare