Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict crunt pentru Dembele! Anunţ oficial: francezul va rata derby-urile cu Atletico şi Real Madrid şi nu va mai juca în acest an

Verdict crunt pentru Dembele! Anunţ oficial: francezul va rata derby-urile cu Atletico şi Real Madrid şi nu va mai juca în acest an

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (22 de ani), accidentat în meciul FC Barcelona - Borussia Dortmund 3-1 din Liga Campionilor, a suferit o ruptură a bicepsului femural la piciorul drept şi va fi indispobnibil două luni şi jumătate. Catalanii au făcut anunţul oficial pe contul de Twitter. Francezul a fost supus unui examen medical amănunţit.

În urma unor teste medicale efectuate în amănunt, a reieşit faptul că Ousmane Dembele, cel care s-a accidentat în partida pe caer Barcelona a câştigat-o cu 3-1 contra Borussiei Dortmund în grupele Ligii Campionilor, a suferit o ruptură a bicepsului femural la piciorul drept. Această accidentare îl va ţine departe pe starul francez departe de teren două luni şi jumătate. Astfel, acesta nu va mai juca în acest an.

Este a treia accidentare suferită de Ousmane Dembele în acest sezon. Francezul a stat accidentat o lună şi jumătate doar în actuala stagiune.

În acest sezon, Ousmane Dembele a jucat doar nouă 492 de minute în acest sezon la FC Barcelona şi a marcat o dată.

 

 

Afla mai multe despre: ousmane dembeleaccidentareverdictoficial 

viewscnt
Articole similare