Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict cutremurător pentru Casillas dat de un cunoscut medic şi dezvăluirea făcută de agentul lui "San Iker": Cum s-a petrecut totul

Verdict cutremurător pentru Casillas dat de un cunoscut medic şi dezvăluirea făcută de agentul lui "San Iker": Cum s-a petrecut totul

Special

Comentarii

Iker Casillas (37 de ani) a suferit un infarct miocardic acut în timpul unui antrenament efectuat, miercuri, în tricoul lui FC Porto, iar cariera acestuia în fotbal pare acum încheiată. Cel puţin asta susţine reputatul doctor spaniol Corbalan.

Acesta a precizat pentru coditianul spaniol As că viaţa lui Iker Casillas nu este pusă în pericol, dar că acesta nu va mai putea juca fotbal la nivel înalt.

Tocmai semnase prelungirea!

Casillas, care va împlini 38 de ani în această lună, tocmai semnase o nouă înţelegere cu FC Porto, conform căreia ar fi putut rămâne la gruparea lusitană până la 40 de ani. Concret, Iker avea un contract până în 2020, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Acum rămâne de văzut ce vor decide medicii în cazul său.

Cum s-a întâmplat totul

Agentul lui Iker Casillas, Carlo Cutropia, a povestit în presa spaniolă cum s-a petrecut totul, la antrenamentul de miercuri al lui Porto.

"Iker se pregătea foarte intens şi, la jumătatea antrenamentului, a avut dureri în zona pieptului şi medicii lui Porto au reacţionat imediat. Acum, după intervenţia chirurgicală, începe să fie din nou Iker pe care îl cunoaştem", a declarat Carlo Cutropia.



Cutropia e convins că Iker Casillas va reveni pe teren: "De ce să nu mai joace? Îl ştim prea bine pe Iker. E un luptător", iar părerea e împărtăşită şi de medicul celor de la FC Porto.

Totuşi, cunosctul doctor Juan Antonio Corbalán se poziţionează diametral opus: "Va putea avea o viaţă normală, dar nu va mai juca fotbal profesionist".

Afla mai multe despre: iker casillasverdict 

viewscnt
Articole similare