Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict dinspre FCSB despre Sergiu Buş după ce nu a marcat niciun gol pentru echipă! "Poate că nu a avut şansă până acum"

Verdict dinspre FCSB despre Sergiu Buş după ce nu a marcat niciun gol pentru echipă! "Poate că nu a avut şansă până acum"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a analizat victoria cu Viitorul, scor 3-0, şi în cadrul unei conferinţe de presă. De asemenea, tehnicianul a vorbit şi despre Sergiu Buş, care nu a marcat încă pentru FCSB.

VIDEO FCSB - Viitorul 3-0 (Tănase 3, Mladen 50 aut, Vînă 90)

"E o victorie meritată, din punctul meu de vedere, un scor neverosimil, să zic aşa, dar asta doar datorită efortului şi jocului prestat de echipa noastră.  E devreme să vorbim despre titlu, mai e foarte mult de jucat. Noi vrem să o luăm pas cu pas, de la meci la meci să ne înmbunătăţim jocul şi să obţinem rezultate cât mai bune. Sunt bucuros că defensiva şi-a făcut datoria şi nu am primit niciun gol în aceste trei meciuri. Consider însă că perioada asta e benefică pentru noi pentru a ne pune la punct mult mai bine atât fizic cât şi tehnico-tactic.

Nu cred că e un secret. Muncă şi disciplină. Cred că şi astăzi s-a văzut în jocul nostru o organizare bună, atât pe faza defensivă, cât şi pe faza de atac. Băieţii au respectat ce am discutat şi ce am pregătit săptămânile astea în antrenamente şi asta nu poate decât să mă bucure. Când câştigi şi ai rezultate favorabile, iar jocul e plăcut, normal că e linişte şi lumea e mulţumită. Sper să o ţinem pe linia asta cât mai mult", a declarat antrenorul FCSB în cadrul unei conferinţe de presă. 

Sergiu Buş nu a marcat până în acest moment, deşi a fost titular cu Viitorul, cu Hirak şi cu Astra, dar Toni Petrea e mulţumit de vârful care-l ţine rezervă pe Adi Petre: 

"Sergiu Buş creează foarte multe spaţii pentru colegii lui, are un aport ofensiv remarcabil. Poate că nu a avut şansă până acum să marcheze, dar asta nu pune presiune pe el. E un jucător cu experienţă şi nu cred că se pune problema. Cu siguranţă va marca şi nu va fi nicio problemă", a mai spus Toni Petrea. 

 

Afla mai multe despre: fcsbtoni petreasergiu bus 

viewscnt
Articole similare