Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict dur în privinţa lui Vlad Chiricheş. MM a făcut anunţul în direct: „E o lovitură mare pentru FCSB!” | EXCLUSIV

Verdict dur în privinţa lui Vlad Chiricheş. MM a făcut anunţul în direct: „E o lovitură mare pentru FCSB!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) a revenit în această vară la FCSB, fiind pariul patronului Gigi Becali.

Verdict dur în privinţa lui Vlad Chiricheş. MM a făcut anunţul în direct: „E o lovitură mare pentru FCSB!” | EXCLUSIV

Totuşi, fundaşul central s-a accidentat în meciul cu UTA şi va lipsi o perioadă lung de pe teren. MM Stoica, oficialul celor de la FCSB, a anunţat cât va lipsi căpitanul echipei naţionale.

„Chiricheş a făcut RMN. E bine să se exprime mai mulţi specialişti la o asemenea accidentare. În orice caz, perioada de absenţă va fi foarte lungă, 3 luni. El se simţea mai bine după două zile, doar că examinarea spune că lucrurile sunt mult mai serioase. E vorba de ruptură musculară, dar e posibil să fie afectat şi tendonul. Opiniile nu sunt mereu la fel. Unii spun că trebuie operaţie, alţii spun că nu trebuie. 

E o lovitură mare pentru noi. Vrem să îl dublăm pe Radunovic, să aducem o soluţie, dar la fundaşi centrali nu mai aducem pe nimeni”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Liderii din vestiarul FCSB-ului au fost „împachetaţi”: „Sunt umflaţi cu pompa! Nu au minte, nu au mentalitate”

Florinel Coman (25 de ani) şi Vlad Chiricheş (33 de ani) au fost criticaţi dur de Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo.

„Pentru Vlad Chiricheş e cam ultimul tren aici la FCSB şi trebuia să fie pe o pantă ascendentă, iar cu aceste accidentări eu nu-l văd să-şi încheie cariera într-un mod frumos. Aspectul ăsta nu pot să-l comentez, că nu ţine de mine. Gigi Becali ştie ce a cumpărat şi e problema lui.

Florinel Coman este un jucător bun, doar că este vorba de mentalitate aia pe care ei încă nu o au. Nu sunt încă la zi cu această mentalitate pe care noi am avut-o şi în care am fost crescuţi: să joci meci de meci, să fii cel mai bun, să nu te intereseze de nimeni.

Să ajungi la un nivel mare, în care tu efectiv, să încerci să fii cel mai bun. Fac 3-4 meciuri bune, după care au o cădere din-aia gravă. În primul rând nu are minte! Eşti pe val, eşti jucător care poate să facă diferenţa şi în meciurile importante trebuie să decizi şi să faci asemenea lucruri”, a declarat Giani Kiriţă, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbvlad chiriches 

viewscnt
Articole similare