Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict dur pentru CFR Cluj în confruntarea cu Dinamo Zagreb din partea unui cunoscător al ambelor echipe: ”Zagreb este favorită şi sunt convins că va câştiga”

Verdict dur pentru CFR Cluj în confruntarea cu Dinamo Zagreb din partea unui cunoscător al ambelor echipe: ”Zagreb este favorită şi sunt convins că va câştiga”

CFR Cluj

Comentarii

Marko Dugandzic, vârful echipei FC Botoşani, a prefaţat partida dintre CFR Cluj şi Dinamo Zagreb, din turul secund preliminar al UCL.

Fostul internaţional croat U19, ajuns acum la 26 de ani, o consideră pe Dinamo Zagreb favorită clară şi nu îi dă şanse de victorie CFR-ului.

”Dinamo este favorită şi sunt convins că îi va bate pe români. Clujul pur şi simplu nu are jucători de clasă precum Dinamo, care are şi un ritm mai bun, joacă mai bine, mai variat şi are o experienţă mai mare în meciurile europene. Totuşi, Clujul nu trebuie subestimat.”, a declarat Dugandzic pentru Vecernji.

Dugandzic susţine, în acelaşi timp, că nu este impresionat de jocul oferit de CFR Cluj.

„CFR face un pressing avansat, deschide scorul şi apoi joacă la rezultat, se apără cu opt jucători şi e greu să le pui probleme. Joacă un fotbal urât, cel mai adesea cu mingi lungi în diagonală peste apărarea adversă. Sunt periculoşi pe contraatac. Deac este cel mai bun jucător al lor, e experimentat, calm şi e periculos la lovituri libere şi cornere.”, a mai adăugat croatul.

8 goluri şi o pasă de gol a reuşit Marko Dugandzic pentru FC Botoşani, în 13 meciuri, în Liga 1. Croatul a fost adus de moldoveni la începutul acestui an şi valorează, potrivit Transfermarkt, 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujdinamo zagrebucl 

viewscnt
Articole similare