Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict final în cazul lui Sandro Tonali! Pedeapsa, una pe măsură. Ratează EURO 2024

Verdict final în cazul lui Sandro Tonali! Pedeapsa, una pe măsură. Ratează EURO 2024
Comentarii

Zvonurile din ultimele zile au fost confirmate: Sandro Tonali (23 de ani) a fost suspendat 10 luni după ce a pariat pe mai multe platforme ilegale, inclus pe meciurile echipei sale din trecut, AC Milan.

Anunţul a fost făcută de către jurnalistul italian Fabrizio Romano, cel care a fost permanent la curent cu situaţia conaţionalului său.

Sandro Tonali a fost suspendat 10 luni

De asemenea, pe lângă cele 10 luni de suspendare, Sandro Tonali va urma un plan de reabilitate, timp de 8 luni, în care trebuie să-şi înfrângă dependenţa de pariuri.

Potrivit sursei citate, Sandro Tonali va putea reveni la Newcastle pe 24 august 2024. Aşadar, mai mult ca sigur, Sandro Tonali va rata prezenţa la Campionatul European din Germania, care se va desfăşura în perioada 14 iunie - 14 iulie.

  • Aşadar, sezonul 2023/2024 este încheiat pentru Sandro Tonali.

Sandro Tonali, Nicolo Fagioli, Nicolo Zaniolo, Stephan El Shaarawy, Federico Gatti şi Nicola Zalewski sunt cei şase jucători implicaţi în scandalul pariurilor ilegale din Italia.

  • Fagioli a primit o suspendare de şapte luni de zile.

A costat 70.000.000 de euro

Mijlocaşul celor de la Newcastle, cumpărat de "coţofene" pentru suma de 70.000.000 de euro în această vară, de la AC Milan a impresionat de la venirea în Anglia.

Din păcate pentru el, dar şi pentru Newcastle, este obligat să se oprească 10 luni şi să-şi ispăşească pedeapsa, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul altor jucători celebri, depistaţi cu acest viciu.

Afla mai multe despre: sandro tonalieuro 2024pariuri 

viewscnt
Articole similare