Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul clar al lui Mircea Sandu în războiul dintre FCSB şi Steaua! ”Astfel de echipe nu au ce căuta la nivelul primelor trei eşaloane! Pot să joace în Liga 4 sau 5!”

Verdictul clar al lui Mircea Sandu în războiul dintre FCSB şi Steaua! ”Astfel de echipe nu au ce căuta la nivelul primelor trei eşaloane! Pot să joace în Liga 4 sau 5!”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a vorbit despre conflictul dintre FCSB şi Steaua.

Mircea Sandu a condus FRF în perioada 1999-2014 şi a lăsat să se înţeleagă că este de partea echipei patronate de Gigi Becali. Steaua a promovat anul acesta în Liga 2, dar nu va avea drept de promovare pe prima şcenă a fotbalului românesc, deoarece este un club de drept public. Mircea Sandu este de acord cu cei de la EUFA, care susţin că FCSB este continuatoarea Stelei. 

”Steaua pe care a preluat-o domnul Viorel Păunescu a ajuns mai apoi la Gigi Becali. Că sunt lupte prin tribunal… sunt lucruri care ţin eu ştiu ce ambiţii sau probleme judiciare. Una peste alta, am citit în presă că UEFA atribuie FCSB-ului continuitatea şi palmaresul Stelei. O autoritate sportivă fotbalistică europeană recunoaşte că FCSB este continuatoarea.

De mult timp am militat să terminăm cu echipele ministeriale, inclusiv FIFA a dispus această problemă a cluburilor departamentale sau de drept public şi are dreptate. Ştim bine că în Liga 3 primarul face echipa, îşi bagă şi copilul şi aşa mai departe. Astfel de echipe, şi o spun răspicat, nu au ce căuta la nivelul primelor trei eşaloane. Pot juca fără probleme în Liga 4 sau Liga 5”, a spus Mircea Sandu, la ProSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-steaua-mirce sandu 

viewscnt
Articole similare