Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul în cazul accidentului înfiorător din MotoGP: ”Are nevoie de o intervenţie chirurgicală” | VIDEO

Verdictul în cazul accidentului înfiorător din MotoGP: ”Are nevoie de o intervenţie chirurgicală” | VIDEO

Moto

Comentarii

Francesco Bagnaia, liderul ierarhiei din MotoGP, nu a suferit nicio fractură în urma accidentului de la Marele Premiu de la Barcelona, a anunţat duminică echipa sa, Ducati. În schimb, Enea Bastianini va fi operat la glezna stângă şi la mână.

Duminică, după startul Marelui Premiu de MotoGP de la Barcelona, mai mulţi piloţi au ajuns la pământ, iar Francesco Bagnaia a fost chiar călcat, involuntar, de către unul dintre adversarii săi, Brad Binder de la KTM.

Enea Bastianini va fi operat

Au căzut în primul viraj cinci piloţi: italianul Enea Bastiannini (Ducati) a ratat frânarea pe interior şi s-a ciocnit cu francezul Johann Zarco (Ducati-Pramac), iar apoi i-au antrenat în cădere pe spaniolul Alex Marquez (Spania/Ducati-Gresini) şi pe italienii Fabio Di Giannantonio (IDucati-Gresini) şi Marco Bezzecchi (IDucati-VR46).

După accident, Francesco Bagnaia a fost conştient, dar a fost transportat la spital pentru mai multe controale amănunţite.

VIDEO: Momentul accidentului

"Bagnaia a suferit multiple contuzii, dar verificările medicale ulterioare nu au arătat nicio fractură. Campionul mondial în exerciţiu va merge în Italia cu echipa.

Bastianini va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la gleznă şi, pentru a-şi accelera recuperarea, va fi supus, de asemenea, unei intervenţii chirurgicale la mână în zilele următoare", a precizat Ducati într-un comunicat pe reţelele de socializare.

  • Campionatul de MotoGP se reia săptămâna viitoare cu Marele Premiu din San Marino, pe circuitul de la Misano.

Afla mai multe despre: bastianinibagnaiamotogp 

viewscnt
Articole similare