Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul lui Anghel Iordănescu după ce l-a urmărit pe Edi Iordănescu la CFR Cluj: "E acolo juniorul. Nu ştiu dacă acest campionat va fi câştigat de cea mai bună echipă"

Verdictul lui Anghel Iordănescu după ce l-a urmărit pe Edi Iordănescu la CFR Cluj: "E acolo juniorul. Nu ştiu dacă acest campionat va fi câştigat de cea mai bună echipă"

CFR Cluj

Comentarii

Anghel Iordănescu l-a urmărit pe fiul său, Edi Iordănescu, în postura de antrenor la CFR Cluj şi a tras câteva concluzii despre echipă şi finalul de campionat.

Edi Iordănescu, evaluat de tatăl său: "A făcut o treabă foarte bună"

Anghel Iordănescu l-a lăudat pe fiul său pentru felul în care a reuşit s-o aducă pe CFR Cluj pe primul loc în play-off-ul Ligii 1. De asemenea, acesta consideră că titlul va fi decis pe ultima sută de metri: "Mi-aş dori foarte mult ca CFR să câştige campionatul. E acolo juniorul (n.r. - Edi Iordănescu) şi din punctul meu de vedere a făcut o treabă foarte bună, în condiţiile în care a preluat o echipă în cădere liberă. Câştigase trei ani campionatul, o echipă destul de uzată, cu o medie de vârstă înaintată, dar el a reuşit să recupereze puncte, pe care FCSB şi Craiova le aveau când a preluat echipa. Nu ştiu dacă acest campionat va fi câştigat de cea mai bună echipă. 

Federaţia a greşit cu faptul că a crescut numărul echipelor de la 14 la 16 într-un an cu EURO. A fost şi această criză sanitară, n-au avut date disponibile care să dea competiţiei şi un răgaz de respiro", a declarat fostul selecţioner al României pentru Look Sport LIVE. 

"(n.r. - Se va ajunge la până la ultimul meci?) Da, cred că da! Deşi în ultimele etape, trei dacă nu mă înşel, sunt nişte jocuri extrem de importante, care pot să rupă echilibrul mai devreme de ultimul meci. Campionatul se va juca la Cluj cu titul pe masă", a mai spus fostul antrenor. 

  • Clasamentul din play-off: 1. CFR Cluj - 45 de puncte, 2. FCSB - 44, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 36, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29.

Sâmbătă, de la ora 21.30, va avea loc meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, iar duminică, de la ora 22.00, Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB. Ambele meciuri sunt în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

 
 

Afla mai multe despre: edi iordanescuanghel iordanescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare