Experiențe împreună.
You are here:

Verdictul medicilor în cazul Mihaelei Buzărnescu. Va rata ultimul turneu de Grand Slam al anului

Verdictul medicilor în cazul Mihaelei Buzărnescu. Va rata ultimul turneu de Grand Slam al anului

Tenis

Mihaela Buzărnescu a anunţat, pe reţelele de socializare, că s-a ales cu un ligament rupt la glezna dreaptă şi cu alte două întinse, după accidentarea suferită în partida cu ucraineanca Elina Svitolina de la Rogers Cup. Românca spune că va reveni pe teren după US Open, la seria de turnee din Asia.

"Vestea bună este că nu e niciun os rupt. Vestea proastă este că un ligament este rupt şi două întinse. Foarte trist este că nu voi mai juca la US Open Series, dar voi face totul să mă recuperez pentru turneele asiatice. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Vă voi ţine la curent", a postat jucătoarea română pe Twitter.

Buzărnescu i-a transmis un mesaj şi Elinei Svitolina: "Îţi mulţumesc pentru ajutorul de pe teren! Voi reveni ca să terminăm setul al treilea".

În plus, Mihaela Buzărnescu a vorbit şi pentru telekomsport.ro: "Am nevoie de multă linişte pentru a încerca să mă refac. Îmi pare rău că nu voi putea juca la US Open. Cert este că am decis să rămân în Canada pentru recuperare. Sper ca lucrurile să evolueze cât mai bine".

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA, a abandonat, miercuri, în turul secund al turneului Rogers Cup, de la Montreal, după ce s-a accidentat în setul decisiv al meciului cu sportiva ucraineană Elina Svitolina, numărul 5 mondial. Românca a ţipat şi a plâns pe teren de durere.

După ce Svitolina câştigase primul set cu 6-3 şi în pierduse pe al doilea cu 6-7 (5), în setul al treilea, la scorul de 4-3 pentru sportiva ucraineană, Buzărnescu s-a prăbuşit pe teren, ţipând şi plângând de durere şi ţinându-se de glezna dreaptă. Primele care au intervenit au fost arbitra de scaun, care a încercat să o liniştească pe româncă, şi Svitolina, vizibil îngrijorată, care a adus gheaţă. După ce a primit timp de câteva minute îngrijiri pe teren şi piciorul i-a fost bandajat, Buzărnescu a fost scoasă din incintă pe un scaun cu rotile.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta