Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verstappen a câştigat Marele Premiu al SUA, Hamilton a fost al doilea. La Austin, au asistat în cele trei zile ale întrecerilor 400.000 de spectatori

Verstappen a câştigat Marele Premiu al SUA, Hamilton a fost al doilea. La Austin, au asistat în cele trei zile ale întrecerilor 400.000 de spectatori

Formula 1

Comentarii

Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat, duminică, Marele Premiu al SUA, a XVII-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Bătălia pentru titlul mondial de Formula 1 a adus aseară un nou episod, cu Verstappen învingător în faţa lui Hamilton. Ultimele cinci curse ale sezonului se anunţă la limită.

Max Verstappen a avut un start slab pe circuitul de la Austin şi a fost depăşit de rivalul Lewis Hamilton foarte repede şi foarte uşor. Olandezul de la Red Bull a fost salvat de strategia de la boxe. Atât el, cât şi pilotul de la Mercedes, au schimbat pneurile de două ori.

Verstappen a intrat mereu primul, iar Hamilton a ieşit de fiecare dată în spatele olandezului. Înaintea cursei, pilotul de la Red Bull avea un avans de şase puncte, acesta a crescut acum la 12 puncte. Ar fi putut fi 13, dar Hamilton a obţinut bonusul pentru cel mai rapid tur de pistă. După Austin, unde au fost 200.000 de fani, Formula 1 se mută în Mexic şi apoi în Brazilia. Ultimele trei curse sunt programate în Arabia Saudită, Qatar şi Emirate.

Afla mai multe despre: max verstappen 

viewscnt
Articole similare