Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verstappen, penalizat după accidentul cu Hamilton! Are de suferit la cursa din Rusia. "Stewarzii au discutat cu amândoi"

Verstappen, penalizat după accidentul cu Hamilton! Are de suferit la cursa din Rusia. "Stewarzii au discutat cu amândoi"

Formula 1

Comentarii

Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) a fost penalizat ca urmare a accidentului de la Maele Premiu al Italiei, de la Monza, incident care a dus la abandonul său şi al britanicului Lewis Hamilton, informează formula1.com.

Verstappen, penalizat după accidentul de la Monza

Verstappen a primit o penalizare de trei locuri pe grila de start a etapei următoare, GP-ul Rusiei, precum şi o penalizare de două puncte pe superlicenţa de pilot de F1.

“Stewarzii au discutat cu pilotul maşinii 33 (Max Verstappen), cu pilotul maşinii 44 (Lewis Hamilton) şi cu reprezentanţii echipelor, au analizat dovezile video şi au stabilit că pilotul maşinii 33 a fost vinovat în mare pentru coliziunea cu maşina 44 la virajul 2”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de formula1.com.

Hamilton, recunoscător că nu a fost rănit

“Mă simt foarte norocos. Slavă Domnului că există elementul halo, care m-a salvat şi mi-a salvat gâtul. Sunt foarte recunoscător că încă sunt aici. Mă simt incredibil de binecuvântat că cineva m-a vegheat astăzi”, a spus Lewis Hamilton.

El a menţionat că nu a mai avut parte de un astfel de accident. “Nu cred că am mai fost lovit în cap de o maşină. Este un mare şoc pentru mine. Ne asumăm riscuri şi doar atunci când trăieşti aşa ceva îţi dai seama cât de fragili suntem cu toţii”, a afirmat britanicul.

Afla mai multe despre: f1lewis hamiltonmax verstappen 

viewscnt
Articole similare