Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verstappen s-a impus şi în Marele Premiu al Austriei! Max, lider detaşat în clasamentul mondial VIDEO

Verstappen s-a impus şi în Marele Premiu al Austriei! Max, lider detaşat în clasamentul mondial VIDEO

Formula 1

Comentarii

Un nou succes important în cariera lui Max Verstappen, cel care a câştigat şi Marele Premiu al Austriei, în direct la Telekom Sport.

Max Verstappen a câştigat şi Marele Premiu al Austriei şi este lider detaşat în clasamentul mondial. Pilotul olandez de la Red Bull Racing a terminat pe primul loc cursa, după ce a plecat din pole-position.

Pentru Verstappen este al cincilea succes din acest sezon, al treilea consecutiv.

“Este incredibil. Maşina a fost ireală. A fost o plăcere să conduc monoportul, cu fiecare nou set de pneuri. A fost un efort grozav al întregii echipe, aceste două săptămâni au fost incredibile”, a declarat pilotul olandez.

Verstappen, lider detaşat la general

Pentru Verstappen, acesta este, aşadar, al cincilea succes din primele 9 etape ale sezonului. Pe pista din Austria, Bottas a trecut al doilea linia de sosire, dar a avut peste 16 secunde în spatele lui Verstappen.

Podiumul a fost completat de marea surpriză Lando Norris, de la McLaren. Lewis Hamilton a fost de-abia al patrulea, ca şi în calificările de sâmbătă. Top 10 este completat de Carlos Sainz (Spania, Ferrari), Sergio Perez (Mexic, Red Bull Racing), Daniel Ricciardo (Australia, McLaren), Charles Leclerc (Monaco, Ferrari), Pierre Gasly (Franţa, AlphaTauri) şi Fernando Alonso (Spania, Alpine).

De şapte ori campion mondial, britanicul a câştigat în acest sezon doar 3 curse.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 va avea loc în week-end-ul 16-18 iulie, pe circuitul din Marea Britanie, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: max verstappenformula 1lewis hamiltonmarele premiu al austriei 

viewscnt
Articole similare