Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună! Crina Pintea poate să revină în lotul României pentru turneul final: ”Îmi doresc foarte mult să mă alătur echipei”

Veste bună! Crina Pintea poate să revină în lotul României pentru turneul final: ”Îmi doresc foarte mult să mă alătur echipei”

Handbal

Comentarii

Naţionala de hanbdal feminin a României ar putea să beneficieze la turneul final şi de sprijinul Crinei Pintea.

A confirmat-o chiar jucătoarea, într-o intervenţie televizată: "Mă simt bine din punctul de vedere al sănătăţii. Mă bucur că n-am avut simptome prea mari, am avut o formă uşoară. Sunt în a şasea zi. Nu mi-a picat deloc bine vestea, dar trebuie să rămânem puternici şi să mergem mai departe. Am încercat să accept situaţia. E o lecţie pentru mine, îţi doreşti atât de multe nişte lucruri şi nu-ţi pică tocmai bine.

Nimeni nu este de neînlocuit. Cred foarte mult în fete, îmi doresc să trăiască clipa. Am discutat cu fetele, nu a fost simplu nici pentru ele. Lorena Ostase este o jucătoare foarte bună şi am încredere că o să facă o figură frumoasă la Campionatul European.

Pe 11 decembrie ar trebui să ies din izolare. Îmi doresc foarte mult să mă alătur echipei. Până atunci, o să fiu cu inima alături de fete, din faţa televizorului", a spus Crina Pintea la emisiunea 'Look Sport Live' moderată de Geanina Iacob.

Crina Pintea a fost depistată pozitiv la coronavirus. Pivotul de la CSM Bucureşti este una dintre cele mai importante jucătoare pe care le putea convoca Bogdan Burcea pentru turneul final. România debutează contra Germaniei, în direct la Telekom Sport

Afla mai multe despre: crina pintea 

viewscnt
Articole similare