Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună de la Milano! Paolo şi Daniel Maldini s-au vindecat de coronavirus

Veste bună de la Milano! Paolo şi Daniel Maldini s-au vindecat de coronavirus

AC Milan

Comentarii

Paolo Maldini, directorul tehnic al lui AC Milan, a anunţat la finalul lunii martie că el şi fiul său, Daniel, care joacă pentru Milan au fost infectaţi cu coronavirus. După ce legenda lui AC Milan a povestit chinurile prin care a trecut, a venit şi o veste bună.

Atât Paolo Maldini, cât şi fiul său, s-au vindecat după ce au fost infectaţi cu COVID-19, a anunţat jurnalistul italian Daniele Longo. 

"Durerile sunt foarte mari. Simţi o mare presiune în piept. Este un virus nou. corpul luptă cu un duşman necunoscut. Am avut dureri de articulaţii şi muşchi şi febră de 38 şi jumătate. Nu mai aveam nici gust, nici miros", a spus Paolo Maldini într-un interviu pentru Corriere della Sera când a fost întrebat despre simptomele pe care le-a avut. 

Fiul său, Daniel, a răspuns în urmă cu doar câteva zile unor întrebări puse de fanii lui Milan pe Instagram şi părea că starea lui de sănătate este una bună. În vârstă de doar 18 ani, el a debutat în acest sezon în prima echipă a lui AC Milan, jucând câteva minute în finalul unei partide. 

Afla mai multe despre: ac milanpaolo maldinidaniel maldini 

viewscnt
Articole similare