Experiențe împreună.
You are here:

Veste bună din Spania. Hugo Orlando Gatti s-a refăcut! ”Mental, trebuie să ai putere să trece peste!”

Veste bună din Spania. Hugo Orlando Gatti s-a refăcut! ”Mental, trebuie să ai putere să trece peste!”galerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul portar argentinian, actualmente jurnalist în Spania, Hugo Orlando Gatti a învins Coronavirus. A intrat în direct la TV şi a mulţumit tuturor pentru gândurile bune trimise în ultima vreme.

Hugo Gatti s-a recuperat! A rămas pentru moment internat într-o clinică din Madrid, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Fostul portar argentinian ”se simte mult mai bine” şi a trecut peste virusul care a devenit mortal la nivel global, a confirmat fiul său, Lucas. ”Am vorbit cu el şi îl simt că este mult mai bine” a mărturisit Lucas, pe contul său de Twitter.

Hugo Orlando Gatti are 75 de ani şi a fost internat săptămâna trecută cu pneumonie severă: ”Tatăl meu are o situaţie stabilă în acest moment. A răspuns bine la tratament, iar felul în care evoluează lucrurile ne face să fim optimişti” a mai adăugat Lucas.

Chiar Hugo Gatti a intrat în direct prin telefon la postul de televiziune La Sexta, acolo unde este colaborator al emisiunii El Chiringuito.

”Teamă nu mi-a fost, dar toată această situaţie mă afectează mental. Cred că pe undeva, aici este secretul. Poţi să învingi acest virus, dacă mental eşti ok. Pentru că eu am văzut lucruri în ultimele zile, pe care nu credeam vreodată că am să le văd. Am tuşit, dar aşa tuşesc de foarte mulţi ani. Febră şi alte dureri nu am avut. Nu cred că am fost în pericol, refuz să cred asta” i-a explicat el, moderatorului Josep Pedrerol.

Hugo Gatti a primit foarte multe mesaje în această perioadă, mesaje care l-au făcut să înţeleagă cât este de apreciat şi de iubit: ”Mă simt iubit. Atât în Spania, cât şi în Argentina. Mi s-a spus că inclusiv Diego Maradona a avut un mesaj pentru mine. Cred că l-a trimis pentru că se gândea că o să plec din această lume. Glumesc, vă daţi seama. E o glumă,am fost rivali, dar îl iubesc mult. Trebuie să glumim, pentru că altfel, fără un tonus bun, e greu să depăşeşti această situaţie” a mai spus Hugo Gatti.

”Vreau să ne reluăm cu toţii vieţile şi să ne simţim din nou liberi” a mai spus jurnalistul, pentru sursa citată.

Cine este Hugo Gatti

Supranumit "El Loco" (nebunul), portarul Hugo Gatti, 18 selecţii, a jucat, printre altele, la formaţiile River Plate şi Boca Juniors. El a cucerit de două ori Copa Libertadores şi o dată Cupa Intercontinentală, cu Boca.

De câţiva ani, ”El Loco” a îmbrăţişat meseria de jurnalist, fiind colaborator permanent al emisiunii El Chiringuito, una dintre emisiunile cu cele mai mari audienţe din Spania în acest moment.

Hugo Gatti a avut şi o rubrică săptămânală într-unul dintre cotidianele mari ale Spaniei, iar alte câteva articole au fost publicate sub semnătura sa în cotidianul MARCA.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe