Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Alex Mitriţă. Echipele din MLS şi-ar putea relua pregătirile pe 6 mai

Veste bună pentru Alex Mitriţă. Echipele din MLS şi-ar putea relua pregătirile pe 6 mai
Comentarii

Campionatul nord-american de fotbal (MLS) a anunţat, vineri, că jucătorii ar putea relua antrenamentul individual începând cu data de 6 mai, la bazele exterioare ale cluburilor, dacă directivele locale şi guvernamentale legate de coronavirus o vor permite, informează AFP, conform Agerpres.

Această decizie, similară cu cea luată joi de NBA, care va autoriza jucătorii săi să efectueze antrenamente individuale la instalaţiile francizelor lor începând de vinerea viitoare, constituie un prim pas pe drumul spre revenirea la competiţie.

Sezonul MLS a fost suspendat după doar două etape la jumătatea lunii martie, din cauza pandemiei de Covid-19.

La fel ca baschetbaliştii, jucătorii de fotbal îşi vor face şedinţa de pregătire pe bază de voluntariat, până la numărul de patru simultan, fiecare având bucata sa de teren.

Conform MLS, faptul că jucătorii se antrenează la instalaţiile şi terenurile cluburilor lor permite conducătorilor să controleze acest mediu şi să garanteze că toate persoanele implicate aderă la protocoale de distanţare socială şi de securitate impuse de MLS cu experţii medicali.

Printre protocoale de respectat, jucătorii nu vor putea accede la alte instalaţii ale echipei cum ar fi sălile, vestiarele şi alte săli de antrenament, fără aprobarea prealabilă pentru cei care se recuperează sau au de tratat o accidentare.

De asemenea, echipele trebuie să limiteze accesul personalului, să dezinfecteze toate spaţiile de antrenament şi echipamentele precum mingi, porţi, jaloane, iar măsurarea temperaturii fiecărui jucător va trebui să fie operată la sosirea sa.

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare