Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Cosmin Contra înaintea "dublei" naţionalei. Verdictul medicilor în privinţa lui Romario Benzar

Veste bună pentru Cosmin Contra înaintea "dublei" naţionalei. Verdictul medicilor în privinţa lui Romario Benzar
Comentarii

FRF a confirmat că Romario Benzar are o contuzie la genunchiul drept, însă poate fi recuperat în timp util pentru meciurile naţionalei cu Insulele Feroe şi cu Norvegia

Romario Benzar a suferit în urmă cu două zile o contuzie la nivelul genunchiului drept, nefiind inclus în lot pentru partida de duminică disputată de Lecce împotriva celor de la Atalanta, în Serie A.

Fundaşul s-a prezentat la lot în cursul serii de duminică, iar în luni dimineaţă, în urma unui control medical amănunţit, staff-ul naţionalei a decis că Benzar poate fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Insulele Feroe şi cu Norvegia.

"Am mici probleme, am suferit o lovitură la genunchi şi nu am putut juca în meciul de duminică, din păcate. Trebuia să joc titular. Asta e, acum important e să mă fac bine şi să joc la echipa naţională. Şi în cantonament la echipa de club m-am accidentat când trebuia să înceapă campionatul. Acum am avut problema aceasta, dar sunt sigur că pe viitor mă voi impune şi voi ajunge să fiu titular" , a declarat Romario Benzar pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: benzarinsulele feroenorvegia 

viewscnt
Articole similare