Experiențe împreună.
You are here:

Veste bună pentru Cristiano Ronaldo! Ce decizie importantă a luat Fiscul din Spania! Ce sumă trebuie să plătească CR7

Veste bună pentru Cristiano Ronaldo! Ce decizie importantă a luat Fiscul din Spania! Ce sumă trebuie să plătească CR7

Juventus

Fiscul spaniol a redus de la 18,8 milioane de euro la 16,7 milioane de euro suma pe care o datorează fotbalistul Cristiano Ronaldo, aczuat de evaziune fiscală

Fiscul a ajuns la concluzia că statul spaniol nu poate aplica taxe pe un contract de cedarea a drepturilor de imagine ale starului portughez către firme ale lui Peter Lim, cu sediul în Insulele Virgine Britanice. Ronaldo, transferat de la Real Madrid la Juventus în această vară, şi-a cedat dreptuile de imagine omului de afaceri din Singapore (care deţine în Spania clubul Valencia), pentru a fi valorificate pe piaţa asiatică.

După ce a examinat tranzacţia, autorităţile spaniole au decis că aceasta este în afarea teritoriului de aplicare a taxelor statului iberic şi au redus datoria jucătorului cu 2,1 milioane de euro. Ronaldo plătise TVA pe valoarea contractului.

Cristiano Ronaldo a achitat deja 13,4 milioane de euro din datoria către fiscul spaniol, restul sumei urmând a fi plătit în următoarele săptămâni.

Fostul atacant al echipei Real Madrid Cristiano Ronaldo a fost condamna de curând în Spania la 24 de luni de închisoare cu suspendare, pentru evaziune fiscală.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta