Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru dinamovişti. Roş-albii i-au prelungit contractul lui Dănciulescu chiar înaintea meciului cu Viitorul

Veste bună pentru dinamovişti. Roş-albii i-au prelungit contractul lui Dănciulescu chiar înaintea meciului cu Viitorul

Dinamo București

Comentarii

Ionel Dănciulescu rămâne la Dinamo. În plină criză de rezultate, conducerea clubului din Ştefan cel Mare a reuşit să îl convingă pe directorul sportiv să rămână la echipă.

Din informaţiile Telekom Sport, preşedintele lui Dinamo, Bogdan Bălnescu, s-a ocupat de prelungirea contractului lui Ionel Dănciulescu. Înţelegerea directorului sportiv expira pe 30 iunie, iar acesta a cerut să rămână măcar până la finalul sezonului.

„Danciu-Gol” a semnat însă prelungirea pe încă un an şi astfel va merge cu echipa la Ovidiu, acolo unde Dinamo o înfruntă pe Viitorul. Meciul este în direct pe Telekom Sport 1, joi, de la ora 20:00.

Ion Dănciulescu este o legendă pentru dinamovişti, el fiind al doilea cel mai bun marcator din istoria Ligii 1. Are 214 goluri, cu 38 mai puţine decât liderul acestui clasament, Dudu Georgescu. 

Roş-albii sunt pe ultimul loc în play-out-ul Ligii 1, cu 17 puncte, la egalitatea cu ocupanta penultimei poziţii, Chindia Târgovişte şi la un punct în spatele lui Hermannstadt şi Poli Iaşi. Sibienii sunt pe loc de baraj, în timp ce moldovenii sunt peste linia roşie a clasamentului.

 

Afla mai multe despre: dinamodanciulescu 

viewscnt
Articole similare