Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru fanii AC Milan! Căpitanul Romagnoli este apt pentru derby-ul cu Inter

Veste bună pentru fanii AC Milan! Căpitanul Romagnoli este apt pentru derby-ul cu Intergalerie foto

AC Milan

Comentarii

Suporterii lui AC Milan au primit o nouă veste bună, după ce clubul rossonero a anunţat că Zlatan Ibrahimovic a scăpat de coronavirus. Alessio Romagnoli, căpitanul echipei, este apt din punct de vedere medical pentru Derby della Madonnina.

Romagnoli, 25 de ani, s-a accidentat la finalul sezonului trecut şi nu a jucat deloc în această stagiune. Primul lui meci va fi chiar împotriva rivalei din oraş, Inter Milano, partidă programată sâmbătă, 17 octombrie, în direct la Telekom Sport. 

Fundaşul central al naţionalei Italiei şi-a revenit complet după problemele avute la coapsă şi va fi la dispoziţia lui Stefano Pioli în meciul cu Inter. Dacă Romagnoli nu era apt, Milan avea mari probleme în defensivă, pentru că Musacchio este accidentat, iar Leo Duarte şi Matteo Gabbia au coronavirus, astfel doar Simon Kjaer mai era disponibil 

  • 36.000.000 de euro este cota lui Alessio Romagnoli, potrivit transfermarkt.com
  • 191 de meciuri a jucat fundaşul în tricoul "diavolilor" 

Romagnoli a ajuns la Milan în 2015, de la AS Roma. "Diavolii" au plătit la acea vreme 25 de milioane de euro pentru fundaş. 


Inter Milano, şase cazuri de COVID-19 înainte de derby-ul cu Milan

Inter Milano are mari probleme de efectiv înainte de Derby della Madonnina. "Nerzzurrii" au ajuns la şase cazuri de coronavirus la echipă.

Pe lângă Young, şi portarul român Ionuţ Radu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Alte nume grele din lotul lui Inter se confruntă cu acest virus: Radja Nainggolan, Roberto Gagliardini, dar şi fundaşii centrali Bastoni şi Skriniar. Astfel, Inter are mari probleme în zona defensivă înainte de derby-ul cu Milan, care va fi în direct, la Telekom Sport, sâmbăta viitoare. 

Afla mai multe despre: alessio romagnoliserie a 

viewscnt
Articole similare