Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru fanii lui AC Milan! Unul dintre cei mai contestaţi jucători, aproape de un transfer în Premier League

Veste bună pentru fanii lui AC Milan! Unul dintre cei mai contestaţi jucători, aproape de un transfer în Premier League

AC Milan

Comentarii

AC Milan începe să îşi revină în Serie A, însă poziţia în clasament este departe de speranţele pe care le au suporterii, care contestă mai mulţi jucători din lotul lui Stefano Pioli. Unul dintre ei este ivorianul Franck Kessie, care este dorit în Premier League.

David Moyes are nevoie de un mijlocaş la West Ham United şi a făcut din asta o prioritate pentru zilele rămase din perioada de mercato, iar Franck Kessie ar putea reprezenta o soluţie pentru experimentatul tehnician scoţian. 

Potrivit publicaţiei britanice Standard, Kessie este încântat de un transfer în Premier League, din moment ce pe San Siro este din ce în ce mai contestat de fani. Persoane din anturajul mijlocaşului în vârstă de 23 de ani deja au început să îi contacteze pe oficialii de la West Ham pentru un eventual transfer. Soluţia ideală în acest moment este un împrumut până la finalul sezonului. 

  • 113 meciuri a jucat Kessie în tricoul lui AC Milan. El a fost împrumutat de la Atalanta pentru 7 milioane de euro în 2017 şi a fost cumpărat definitiv în vara anului trecut, pentru alte 24 de milioane de euro 
  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului ivorian

"Ciocănarii" l-au mai dorit în această iarnă pe Gedson Fernandes, însă acesta a ajuns la Tottenham. Pe lista lui Moyes se mai află Joe Allen de la Stoke City şi Sander Benge de la Genk. 

Afla mai multe despre: franck kessietransfer ac milanwest ham united 

viewscnt
Articole similare