Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste buna pentru fanii tenisului! Un turneu cu public va fi organizat la Praga

Veste buna pentru fanii tenisului! Un turneu cu public va fi organizat la Praga

Tenis

Comentarii

Cele mai bune două jucătoare cehe, Karolina Pliskova şi Petra Kvitova, vor participa la un turneu caritabil, organizat la Praga, la mijlocul lunii iunie, cu spectatori, informează lequipe.fr.

Karolina Pliskova, locul 3 WTA, şi Petra Kvitova, locul 12 WTA, se numără printre cele 12 jucătoare care vor participa la competiţia din 13-15 iunie, au anunţat, vineri, organizatorii.

"Nu rataţi ocazia de a urmări acest eveniment pe echipe unic", se arată pe pagina de Facebook a turneului.

Această confruntare între două echipe de câte şase jucătoare a fost posibilă în urma deciziei guvernului ceh de a permite evenimente cu până la 500 de persoane, începând din 8 iunie, ca parte a unei relaxări suplimentare a măsurilor luate în martie pentru a limita răspândirea epidemiei de coronavirus.

La sfârşitul lunii mai, Kvitova a participat la Praga la primul turneu după întreruperea sezonului, care a reunit elita tenisului feminin din Cehia, dar care s-a desfăşurat fără spectatori. Circuitul WTA este în prezent suspendat până la 31 iulie.

În schimb, turneul WTA din Luxemburg, care urma să se desfăşoare în perioada 19-25 octombrie, nu va avea loc anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat, vineri, organizatorii.

Monica Niculescu, la simplu, în 2016, şi Sorana Cîrstea, în 2008, şi Irina Spârlea, în 1999, la dublu, au câştigat turneul din Luxemburg.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare