Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru FCSB. Dinamo şi-a pierdut "dirijorul" chiar înaintea derby-ului. Jucătorul a confirmat absenţa

Veste bună pentru FCSB. Dinamo şi-a pierdut "dirijorul" chiar înaintea derby-ului. Jucătorul a confirmat absenţa

Fotbal

Comentarii

Unul dintre cei mai valoroşi jucători al celor de la Dinamo, italianul Diego Fabbrini a confirmat faptul că va sta pe tuşă mai bine de o lună de zile, automat va rata derby-ul cu FCSB, de peste două săptămâni.

Pierdere grea pentru "câini" după ce s-a aflat gravitatea accidentării jucătorului italian al celor de la Dinamo, Diego Fabbrini, cel mai faultat jucător al dinamoviştilor al începutului de sezon. Jucătorul a confirmat, pentru doardinamo, că are o problemă destul de gravă la gleznă şi că va lipsi cel puţin o lună de zile. Astfel, va lipsi în partida cu FCSB, ce va avea loc pe 5 octombrie, pe Arena Naţională.

Este adevărat, m-am accidentat am o fractură la gleznă, dar nu ştiu exact cât voi sta departe de gazon. Eu sper să revin cât mai curând şi să fac lucruri frumoase în tricoul lui Dinamo”, a declarat Diego Fabbrini pentru doardinamo.ro.

Gigi Becali l-a dorit pe Diego Fabbrini la FCSB

În iarna sezonului trecut, pe vremea înc are Fabbrini evolua pentru FC Botoşani, Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că italianul s-ar încadra perfect la FCSB. Cu toate acestea, nicio ofertă financiară convenabilă n-a ajuns pe mailul echipei din Moldova.

„Fabbrini este un jucător care îmi place, dar nu a fost nicio discuţie deocamdată. Îi place şi lui Mihai Teja, mi-a zis de el de mai multe ori. Nici nu are rost să vorbim că Iftime a zis că are ofertă din Rusia”, a declarat Gigi Becali, la acea vreme.

Afla mai multe despre: fotbalfcsbdinamo,  

viewscnt
Articole similare