Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru George Puşcaş. Poate ajunge sub comanda lui Cesare Prandelli, "părintele spiritual" al lui Adrian Mutu

Veste bună pentru George Puşcaş. Poate ajunge sub comanda lui Cesare Prandelli, "părintele spiritual" al lui Adrian Mutu

Fotbal

Comentarii

Formaţia la care evoluează atacantul român, George Puşcaş, Reading, nu traversează o formă foarte bună, fiind în zona locurilor retrogradabile, iar patronii se gândesc deja la un înlocuitor pentru portughezul de pe banca tehnică, Jose Gomes.

În primă fază, privirile au fost aruncate către trei nume sonore ale fotbalului englez, Roy Keane, Mark Hughes şi Mark Bowen, însă lista antrenorilor doriţi la club s-a prelungit cu alte personalităţi din fotbalul internaţional.

Veste bună pentru George Puşcaş. Poate ajunge sub coordonarea lui Cesare Prandelli

Cel mai important dintre acestea este al tehnicianului italian în vârstă de 62 de ani, Cesare Prandelli, cel care l-a antrenat pe Adrian Mutu în cele mai bune sezoane ale sale din carieră, la Verona, Parma şi Fiorentina. Specialiştii l-au considerat întotdeauna pe Prandelli ca fiind "tatăl spiritual" al "Briliantului".

În cariera sa, Prandelli a antrenat la Lecce, Verona, Venezia, Parma, Roma, Fiorentina, Galatasaray, Valencia, Al-Nasr, Genoa şi naţionala de fotbal a Italiei (2010-2014).

Un alt tehnician care îl poate antrena pe Puşcaş este Zeljko Buvac, fostul asistent al lui Jurgen Klopp în ultimele 10 sezoane (2008-2018), şi care îşi doreşte să demonstreze de unul singur că poate face performanţă

Reading - pe loc de retrogradare

După 11 etape, Reading este pe locul 22, primul sub linia de supravieţuire în Championship (liga a doua din Anglia). Din 11 partide, Reading are o linie de clasament dezastruoasă: 2 victorii, 2 egaluri şi 7 înfrângeri. În următoarea rundă, Reading joacă acasă cu Preston, sâmbătă, 19 octombrie.

 

Afla mai multe despre: fotbalreading 

viewscnt
Articole similare