Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Gică Hagi! Fotbalistul a semnat: ”Unul dintre cei mai buni”

Veste bună pentru Gică Hagi! Fotbalistul a semnat: ”Unul dintre cei mai buni”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) i-a betonat contractul unuia dintre cei mai valoroşi fundaşi centrali din Superligă - Mihai Popescu (30 de ani).

”Regele” demonstrează că are mare încredere în continuare în fundaşul Mihai Popescu. Chiar dacă a împlinit 30 de ani, fundaşul a semnat un nou contract cu Farul Constanţa pentru următorii trei ani.

Mihai Popescu şi-a prelungit contractul cu Farul

  • Mihai Popescu se află la Farul Constanţa din vara lui 2022, după o ultimă experienţă în Scoţia, la Hearts.
  • În cariera sa, fundaşul a mai evoluat pentru: Dinamo, Dunărea Călăraşi, Berceni, Voluntari, St.Mirren, Hamilton şi Hearts, până să ajungă la Farul.

Unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din ţară, Mihai Popescu, a semnat un nou contract cu formaţia noastră, noul angajament fiind prelungit până la finalul sezonului 2026-2027.

În vârstă de 30 de ani, pe care i-a împlinit în luna mai, Mihai Popescu a fost unul dintre jucătorii cu o mare contribuţie la cucerirea titlului de campioană pentru Farul Constanţa în sezonul 2022-2023.

Mult succes în continuare şi cât mai multe realizări în tricoul alb-albastru, Mihai!”, a transmis clubul constănţean, pe site-ul oficial al clubului de la malul mării.

Afla mai multe despre: gica hagimihai popescuhearts 

viewscnt
Articole similare