Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Hagi. Ţîru a revenit la antrenamentele echipei Viitorul după trei luni

Veste bună pentru Hagi. Ţîru a revenit la antrenamentele echipei Viitorul după trei luni

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul formaţiei FC Viitorul, Bogdan Ţîru, a revenit la antrenamente, după o pauză de aproximativ trei luni provocată de o accidentare la genunchiul drept

Veste bună pentru Hagi. Ţîru a revenit la antrenamentele echipei Viitorul după trei luni Fundaşul formaţiei FC Viitorul, Bogdan Ţîru, a revenit, luni, la antrenamente, după o pauză de aproximativ trei luni provocată de o accidentare la genunchiul drept, informează site-ul oficial al grupării din Ovidiu. "După o lungă perioadă petrecută în saloanele de recuperare în urma unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, Bogdan Ţîru a călcat iar iarba după trei luni. Stoperul a efectuat doar alergări uşoare şi a urmat un program special alături de fiziokinetoterapeutul echipei, Paul Ciocănescu. Acest program special va fi urmat timp de două săptămâni", se menţionează pe site-ul citat. Bogdan Ţîru s-a accidentat la 16 iunie, în partida pe care echipa naţională Under 21 a României a câştigat-o pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa reprezentativei similare a Armeniei, în primul meci din grupa a 5-a a preliminariilor Campionatului European din 2017.

"După o lungă perioadă petrecută în saloanele de recuperare în urma unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, Bogdan Ţîru a călcat iar iarba după trei luni. Stoperul a efectuat doar alergări uşoare şi a urmat un program special alături de fiziokinetoterapeutul echipei, Paul Ciocănescu. Acest program special va fi urmat timp de două săptămâni", se menţionează pe site-ul oficial al echipei.

Bogdan Ţîru s-a accidentat la 16 iunie, în partida pe care echipa naţională Under 21 a României a câştigat-o pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa reprezentativei similare a Armeniei, în primul meci din grupa a 5-a a preliminariilor Campionatului European din 2017.

viewscnt
Articole similare