Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru James Rodriguez! Are de dat mai puţini bani

Veste bună pentru James Rodriguez! Are de dat mai puţini bani

Bayern Munchen

Comentarii

Fiscul spaniol a redus datoria lui James Rodriguez de la 11,6 milioane de euro la 4 milioane de euro. Suma trebuie plătită în urma perioadei petrecute de mijlocaş la Real Madrid.

Sunt zile faste pentru James Rodríguez. Columbianul a marcat weekendul trecut primul său gol din acest sezon, iar astăzi acesta a fost înştiinţat că fiscul spaniol i-a redus datoria pe care o avea la suma de 4 milioane de euro, după ce autorităţile iberice stabiliseră iniţial un cuantum de 11,6 milioane de euro, pentru perioada în care sud-americanul a evoluat la Real Madrid.

Fotbalistul de 27 de ani a părăsit gruparea spaniolă în vara anului 2017 pentru a ajunge la Bayern Munchen, iar în cei trei ani în care a stat în Spania, el a plătit impozitul pe veniturile din cedarea drepturilor de imagine ca non-rezident, deşi, potrivit fiscului spaniol, ar fi trebuit să o facă în calitate de rezident. Avocaţii lui James Rodriguez au prezentat însă noi documente, astfel că s-a decis reducerea sancţiunii financiare calculată în primă instanţă.

James se înscrie pe o lungă listă de fotbalişti, pe care fiscul spaniol i-a dovedit că au încercat să se sustragă de la plata taxelor şi impozitelor. Ronaldo şi Messi au fost chiar condamnaţi la închisoare cu suspendare, la plata unor amenzi şi a sumelor cu care au fraudat fiscul.

 

Afla mai multe despre: james rodriguezfiscreal madrid 

viewscnt
Articole similare