Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Mirel Rădoi! Marco Dulca şi-a revenit după accidentare. S-a calificat cu Swansea U23 în sferturile Cupei Ligii

Veste bună pentru Mirel Rădoi! Marco Dulca şi-a revenit după accidentare. S-a calificat cu Swansea U23 în sferturile Cupei Ligii

Stranieri

Comentarii

Marco Dulca (19 ani) a revenit pe teren după fractura de metatarsian de la piciorul stâng. Tânărul fotbalist, care evoluează la Swansea U23, a suferit o intervenţie chirurgicală şi jucat primul meci oficial după aproape cinci luni de pauză.

Marco Dulca a fost titular în partida dintre Swansea U23 şi Aston Villa U23. Partida s-a disputat în Premier League Cup U23 (Cupa Ligii U23), iar echipa lui Dulca s-a impus cu 2-0 şi s-a calificat în sferturile de finală. La meci a asistat şi tată său, fostul internaţional Cristi Dulca. 

Marco Dulca a debutat la naţionala de tineret la 17 ani şi 10 luni 

Dulca Junior este unul dintre componenţii de bază ai naţionalei de tineret. Nu a evoluat în dubla cu Ţara Galilor şi Lichtenstein, decisivă pentru calificarea la Euro 2019, dar are şapte partide disputate pentru tricolorii mici. Anul trecut,  Marco a fost pe lista de transferuri a Universităţii Craiova, dar interesul oltenilor a scăzut după ce internaţionalul de tineret s-a accidentat. 

Marco Dulca: "Visul meu este să ajung la Euro"

Dulca Junior a fost pe lista preliminară a lui Mirel Rădoi, dar selecţionerul naţionalei de tineret a renunţat să îl includă în lotul final care va face deplasarea în Spania, acolo unde România U21 va disputa un stagiu de pregătire. 

Afla mai multe despre: marco dulcaswanseapremier league 

viewscnt
Articole similare