Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Stanciu! Românul a fost nominalizat de UEFA la cea mai frumoasă pasă de gol

Veste bună pentru Stanciu! Românul a fost nominalizat de UEFA la cea mai frumoasă pasă de gol
Comentarii

Nicolae Stanciu (27 de ani) trece printr-o perioadă extrem de bună. Mijlocaşul s-a calificat alături de Slavia Praga în optimile Europa League.

Stanciu şi-a ajutat enorm echipa în Europa League. Recent, mijlocaşul a oferit o pasă de zile mari, care nu a trecut neobservată. Azi, site-ul UEFA l-a nominalizat printre cei care au dat cele mai spectaculoase assist-uri din această fază a competiţiei.
După ce a mers mai departe în Europa League, Slavia Praga se va duela cu Rangers, formaţia unde joacă Ianis Hagi. Stanciu a vorbit despre duelul cu românul de la Rangers şi a mărturisit: „Următoarea adversară este o echipă bună, va fi un test important şi dificil pentru noi. Dar este o tragere la sorţi care îmi place, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară şi la noi acasă, şi la Glasgow. Abia aştept să joc împotriva lor, va fi o ”dublă” interesantă”.

CE MECIURI VOR FI ÎN OPTIMI

Ajax - Young Boys
Dinamo Kiev - Villarreal
AS Roma - Şahtior Doneţk
Olympiacos - Arsenal
Dinamo Zagreb - Tottenham
Manchester United - AC Milan
Slavia Praga - Rangers
Granada - Molde
 
Meciurile din optimile UEFA Europa League se vor disputa la data de 11 martie (turul), respectiv 18 martie (returul). Finala Europa League din acest sezon este programată pe 26 mai 2021, la Gdansk, în Polonia.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuslavia praga 

viewscnt
Articole similare