Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru toţi fanii dinamovişti: "Cred că era timpul să se întâmple aşa ceva, vor fi investiţii majore!"

Veste bună pentru toţi fanii dinamovişti: "Cred că era timpul să se întâmple aşa ceva, vor fi investiţii majore!"

Dinamo București

Comentarii

De o săptămână se vorbeşte despre o posibilă vânzare a clubului Dinamo, operaţiune pe care actualul patronul Ionuţ Negoiţă şi-o doreşte de ceva vreme.

Primii paşi au fost făcut şi din primele informaţii deja s-a pornit un audit al clubului care va dura aproape 3 luni. Omul de afaceri, Adrian Thiess, e implicat în afacere, având rolul de consultant al firmei care vrea să preia pachetul majoritar al clubui din Ştefan cel Mare.
 
"Din punctul de vedere al seriozităţii potenţialilor cumpărători nu e nicio îndoială. Când vor considera că trebuie să îşi facă publică identitatea, va fi o surpriză majoră pentru tot fotbalul românesc. Cred că era timpul să se întâmple aşa ceva, vor fi investiţii majore! Investiţii mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!
 
Cât despre domnul Badea, pot spune că a fost prima persoană de legătură în momentul în care s-a pus problema implicării mele în calitate de consultant al potenţialului cumpărător. Era firesc să apelez la domnul Badea pentru că dumnealui cunoaşte situaţia clubului. Mai ales că deţine sechestru pe 22% din acţiuni. A fost încântat de ce i-am spus şi de ce vor să facă potenţialii cumpărători.
 
L-am rugat pe domnul Badea să faciliteze toată comunicarea între mine, potenţialul cumpărător şi domnul Negoiţă. Dumnealui are un rol important şi doreşte ca vânzarea să aibă loc. Şi ieri am vorbit!", spuen Thiess pentru Gazetă.

Afla mai multe despre: dinamovanzarenegoitabadeathiessafacere 

viewscnt
Articole similare