Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste cruntă pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj! Mike Cestor a primit un verdict necruţător şi va lipsi până la finalul sezonului

Veste cruntă pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj! Mike Cestor a primit un verdict necruţător şi va lipsi până la finalul sezonului

CFR Cluj

Comentarii

Veşti proaste pentru Dan Petrescu. Mike Cestor (28 de ani), care s-a accidentat în meciul FC Voluntari - CFR Cluj 0-1, va lipsi o lungă perioadă de pe teren.

CFR Cluj a rămas fără un jucător important, care a intrat în infirmerie. Accidentat fără să fie atins de nimeni în victoria cu FC Voluntari, Mike Cestor a primit o veste proastă din partea medicilor. În minutul 65 al meciului din Ilfov, fundaşul a căzut pe gazon fără să fie atins de nimeni, iar Telekom Sport a anunţat, duminică, în exclusivitate primul verdict.

Acum, a venit şi confirmarea. Mike Cestor are ruptură de tendon ahilean şi va fi indisponibil pentru nu mai puţin de şase luni. Fundaşul în vârstă de 28 de ani a jucat 7 meciuri în acest sezon. A ajuns la CFR Cluj în vara lui 2019.

Vestea e cu atât mai proastă pentru Dan Petrescu cu cât acesta va rămâne cu doar trei fundaşi centrali valizi în lot, Andrei Burcă, Denis Ciobotariu şi Paulo Vinícius.

Afla mai multe despre: mike cestorcfr clujaccidentare 

viewscnt
Articole similare