Experiențe împreună.
You are here:

Veste cruntă pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj! Mike Cestor a primit un verdict necruţător şi va lipsi până la finalul sezonului

Veste cruntă pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj! Mike Cestor a primit un verdict necruţător şi va lipsi până la finalul sezonului

CFR Cluj

Comentarii

Veşti proaste pentru Dan Petrescu. Mike Cestor (28 de ani), care s-a accidentat în meciul FC Voluntari - CFR Cluj 0-1, va lipsi o lungă perioadă de pe teren.

CFR Cluj a rămas fără un jucător important, care a intrat în infirmerie. Accidentat fără să fie atins de nimeni în victoria cu FC Voluntari, Mike Cestor a primit o veste proastă din partea medicilor. În minutul 65 al meciului din Ilfov, fundaşul a căzut pe gazon fără să fie atins de nimeni, iar Telekom Sport a anunţat, duminică, în exclusivitate primul verdict.

Acum, a venit şi confirmarea. Mike Cestor are ruptură de tendon ahilean şi va fi indisponibil pentru nu mai puţin de şase luni. Fundaşul în vârstă de 28 de ani a jucat 7 meciuri în acest sezon. A ajuns la CFR Cluj în vara lui 2019.

Vestea e cu atât mai proastă pentru Dan Petrescu cu cât acesta va rămâne cu doar trei fundaşi centrali valizi în lot, Andrei Burcă, Denis Ciobotariu şi Paulo Vinícius.

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...