Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste cutremurătoare! Un fost jucător din La Liga a fost diagnosticat cu cancer. A făcut un gest emoţionant

Veste cutremurătoare! Un fost jucător din La Liga a fost diagnosticat cu cancer. A făcut un gest emoţionant
Comentarii

Viaţa este câteodată nedreaptă şi necruţătoare. A aflat-o pe propria piele un fost jucător din La Liga, care a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer.

Miguel Layun, în vârstă de 30 de ani, a făcut anunţul pe contul său de Twitter. Din fericire pentru fotbalistul mexican, acesta a fost operat, iar tumoarea a fost extirpată în proporţie de 100%. Acesta a fost şi motivul pentru care nu a participat alături de naţionala Mexicului la Gold Cup. 

Prin anunţul său, Layun trage un semnal de alarmă şi totodată face un gest emoţionant. Jucătorul legitimat la Monterrey a decis să îi ajute pe cei care, din raţiuni financiare, nu pot face un control medical. Totodată, el a ţinut să le mulţumească doctorilor pentru diagnosticarea rapidă şi modul în care a decurs operaţia. 

Născut la Cordoba, în Mexic, Layun şi-a început cariera la Veracruz, dar a ajuns rapid în Europa, la Atalanta. Watford, FC Port, Sevilla şi Villarreal sunt alte echipe de pe "bătrânul continent" pentru care a mai jucat fundaşul cu 71 de selecţii în naţionala Mexicului. 

Afla mai multe despre: miguel layuncancer 

viewscnt
Articole similare