Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste de ultim moment despre Sergio Rico. În ce stare se află portarul lui PSG, internat după un accident grav

Veste de ultim moment despre Sergio Rico. În ce stare se află portarul lui PSG, internat după un accident grav

PSG

Comentarii

Portarul spaniol al echipei Paris Saint-Germain, Sergio Rico, care a suferit un grav accident de călărie la sfârşitul lunii mai, a ieşit, miercuri, de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Sevilla, a anunţat unitatea medicală, citată de lefigaro.fr.

"Sergio Rico a fost scos din secţia de terapie intensivă a spitalului Virgen del Rocio", a precizat spitalul într-un comunicat.

Portarul se va putea muta acum la un alt etaj al spitalului, unde "va continua să fie monitorizat şi să primească îngrijiri medicale", a adăugat spitalul din Sevilla, care va furniza informaţii despre starea sa atunci când vor exista "noutăţi semnificative".

Săptămâna trecută, spitalul a anunţat că jucătorul era conştient şi capabil să comunice, confirmând ceea ce soţia sa declarase presei.

Portarul spaniol, în vârstă de 29 de ani, a fost transportat la spitalul Virgen del Rocio la 28 mai, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma unui accident de călărie în timpul pelerinajului El Rocio din Andaluzia. El a fost sedat şi plasat sub asistenţă respiratorie.

Sergio Rico, care s-a alăturat echipei PSG în 2019, a primit numeroase omagii, inclusiv din partea publicului de pe Parc des Princes, care i-a scandat numele pe tot parcursul ultimului meci al sezonului al echipei PSG împotriva celor de la Clermont, la începutul lunii iunie.

Afla mai multe despre: sergio ricopsgportaraccident 

viewscnt
Articole similare